Projets Oosteroever Intérieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Nieuwe handelszaken zijn een belangrijke katalysator voor de Oosteroever - kopie

09 août 2022
Bart blog 01

" Mensen die op zoek zijn naar een prachtig nieuwbouwappartement aan zee moeten ons de komende zomerdagen zeker bezoeken "


Reeds in 2014 is Versluys Groep gestart met de bouw en ontwikkeling van deze toonaangevende site in de historische haven van Oostende. De Oosteroever heeft een uitgesproken maritiem karakter en ligt vlakbij de zee met zijn eigen strand, duinen en toekomstige jachthaven. Met de realisatie van iconische gebouwen zoals de Ensor Towers, One Baelskaai en Baelskaai 12 is de site uitgegroeid tot een hippe exclusieve wijk met een uitgesproken internationale signatuur. In het kielzog van dit succesverhaal hebben een groeiend aantal stijlvolle handels- en horecazaken de deuren geopend ter hoogte van de nieuw aangelegde Hendrik Baelskaai, Fortstraat en Victorialaan. Kwaliteit vormt zowel voor de residentiële als de commerciële ontwikkeling de rode draad.INTERVIEW
-
Bart Versluys, CEO Versluys Groep


Wat is het geheime recept van het succesverhaal?
-

“Ik ben bijzonder fier op onze realisaties op de Oosteroever in Oostende. We hebben vanaf dag één ingezet op kwaliteit en de lat bewust hoog gelegd. Die strategie heeft duidelijk geloond. Niet alleen zijn er reeds 6 residentiële projecten volledig uitverkocht, maar ook de verkoop van onze lopende projecten zoals Trinity, Dock 5 en Ensor Tower II loopt als een trein. Dat de wijk nu verder leven wordt ingeblazen door de groeiende aanwezigheid van heel wat klasse volle handelszaken is een belangrijke katalysator. "


" We hebben vanaf dag één ingezet op kwaliteit en de lat bewust hoog gelegd. Die strategie heeft duidelijk geloond. "


Krijgen jonge ondernemers ook een kans op de Oosteroever?
-

" Naast enkele gerenommeerde en bekende handelszaken zoals Resto Marina, DOK Oostende, RR Interieur en ons eigen Versluys verkoopkantoor geven we ook de kans aan heel wat jonge ambitieuze ondernemers. Ik denk hierbij aan UTL Under-The-Lighthouse, RAÉ, Beauté en Kabine. Ondernemers die ons aangenaam hebben verrast met een eigentijds en gedurfd concept. Jonge gedreven ondernemers wil Versluys Groep ten volle ondersteunen. "Hoe gaan jullie tewerk met de selectie van nieuwe handelszaken?
-

" De voorbije jaren hebben we samengezeten met vele potentiële kandidaten die hun handelszaak willen vestigen op de Oosteroever. Met elke kandidaat gaan we een gesprek aan waarbij we uitgebreid hun businessconcept en commerciële visie onder de loep nemen. Alle details worden besproken inclusief de aankleding van hun zaak, de marketingstrategie en het imago dat ze willen nastreven. Uit die poule van ondernemers selecteren we dan uiteindelijk de beste en meest vooruitstrevende concepten. Kwaliteit, exclusiviteit en een ‘outside-the-box’ mentaliteit zijn hierin doorslaggevende argumenten. "


Hebben jullie een voorkeur voor kleinere initiatieven of eerder grote ketens?
-

" Onze voorkeur gaat uit naar lokaal verankerde initiatieven en niet de grote ketens. In onze selectie bekijken we steeds het totaalplaatje van de site waarbij we een divers en breed commercieel aanbod nastreven zodat iedereen zich thuis voelt op de Oosteroever. Zo zijn we bijzonder enthousiast met de opening van buurtwinkel De Faar’ in de Fortstraat. Heel wat inwoners op de Oosteroever waren immers vragende partij voor een lokale superette. Buurtwinkel ‘De Faar’ speelt perfect in op deze vraag met een uitgebreid gamma van lokale en ambachtelijke producten. Binnenkort verhuist ook de bekende Oostendse optiek Dresen naar Oosteroever en in het voorjaar van 2022 zal ook de Chocolatier van het Jaar ‘Olivier Willems’ een vestiging openen in het ‘One Baelskaai’ gebouw. "

Oosteroever Oostende


Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Bureau de vente
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Quartier général
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Enregistrez-vous pour recevoir le bulletin d'informations