Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Opening nieuwe trendy surfshop UTL - Under The Lighthouse

25 augustus 2020
UTL Oosteroever

Opening nieuwe trendy surfshop ULT Under The Lighthouse Oosteroever Oostende


In de Victorialaan 15a op de Oosteroever in Oostende, ter hoogte van Residentie ‘Oostkaai 11’ openen Sascha Borrey en Thomas Houck de nieuwe trendy surfshop UTL ‘Under The Lighthouse’. Voor Sasha en Thomas die al vele jaren bekende gezichten zijn binnen de surfwereld is dit een droom die waarheid wordt. Met hun nieuwe trendy surfshop willen ze vooral een thuis zijn voor de groeiende surfcommunity aan de Belgische kust. Dat ze voor de Oosteroever site hebben gekozen hoeft dan ook niet te verwonderen. Deze nieuwe hippe woonwijk is gelegen vlakbij de zee en het Oosteroever strand dat bekend staat als één van de meest populaire hotspots voor surfers aan de Belgische kust.

Under The Lighthouse


UTL Under The Lighthouse zal veel meer zijn dan zomaar een surfshop. Sascha en Thomas willen vooral een surfhub. Een plaats waar surfers niet alleen terecht kunnen voor de aankoop van kwalitatief surfmateriaal, maar ook even kunnen opwarmen met een tas koffie of soep. Met hun eigen hippe kledinglijn UTL en hun ‘in-house’ productie van unieke maatwerk vinnen willen ze het verschil maken met de grote sportketens. Voor de toekomst hebben ze ook plannen om kleine events te organiseren en hun maatwerk verder uit te breiden met eigen surfplanken en handpeddels die gerecycleerd worden vanuit oude skateboarden.

UTL - Under The Lighthouse - Victorialaan 15a - 8400 Oostende, OosteroeverGegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopskantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief