Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
NL / FR / EN

Oosteroever, nieuwe trendy stadswijk

Reeds in 2014 is Versluys Groep gestart met de bouw en ontwikkeling van de Oosteroever, een nieuwe trendy stadswijk in de historische haven van Oostende. Geen enkele andere locatie aan onze kust omvat de vele unieke troeven van de Oosteroever site als uitzonderlijke maritieme locatie vlakbij de zee met zijn eigen strand, duinen en toekomstige jachthaven.

6
uitverkochte projecten
4
projecten in verkoop
13
handelszaken


Ontdek Oosteroever

Oosteroever in Oostende is zonder twijfel het meest toonaangevende ontwikkelingsproject aan de Belgische kust. Deze exceptionele nieuwe stadswijk omgeven door water orkestreert een perfecte mix tussen iconische gebouwen, trendy winkels, hippe restaurants, stijlvolle wandelpromenades, prachtige open groenzones en tal van toeristische attracties.

Genieten van strand, zee & duinen

Een prachtige locatie waar de stad Oostende ook de voorbije jaren sterk heeft geïnvesteerd in de aanleg van bijkomende wandelpaden en een uitgebreid fiets- en wandelparcours. De Oosteroeversite staat in het teken van onthaasten en is met voorsprong de ideale omgeving voor tal van sportactiviteiten. U kan joggen op de Oostelijke strekdam, wandelen in de Oosteroeverduinen, mountainbiken op het strand of fietsen op de dijk. Oosteroever is ook populair als één van de beste locaties aan de Belgische kust voor surfers en zeilers.


" De Oosteroever is zonder twijfel het meest authentieke plekje van Oostende "


Oosteroever Shopping

Oosteroever wordt de place-to-be aan de Belgische kust. Deze nieuwe trendy wijk met haar iconische architectuur omvat reeds enkele spraakmakende gebouwen en in het kielzog van dit succesverhaal hebben een groeiend aantal nieuwe exclusieve handelszaken reeds de deuren geopend.


" Kwaliteit vormt zowel voor de residentiële als de commerciële ontwikkeling de rode draad "


U hebt ook interesse om uw zaak op Oosteroever te vestigen?

Ontdek onze nieuwbouwprojecten op Oosteroever

Verkoopskantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
#footerform .fui-page info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief