Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Family conceptstore ‘Kabine’

23 juli 2019
Kabine

In juli 2019 gooide de nieuwe family conceptstore KABINE haar anker uit op de Oosteroever in Oostende


U kan de nieuwe winkel terugvinden op de hoek van de Victorialaan en de Fortstraat. Net zoals in Kantine Koksijde kan u er ook terecht voor een ontbijt en lunch. Parking is er in overvloed én gratis voor de deur. Het strand, de duinen, Fort Napoleon, Hangtime en de restaurants Marina & Storm bevinden zich allen op wandelafstand.

-

OVER KABINE
KABINE ging op 16 oktober 2017 van start met een webshop, maar koppelde hier al snel een eerste fysieke locatie aan vast. De deuren van de eerste conceptstore (380m²) gingen open op 3 april in 2018 in Koksijde. Bij KABINE kun u terecht voor geboortelijsten, interieuraccessoires en cadeautjes. Hierbij focust de winkel zich vooral op Europese merken met een goed verhaal, de beste kwaliteit hebben, origineel zijn en/of belang hechten aan het leefklimaat. Elke winkel beschikt ook over een men’s corner, een hoek uitsluitend geweid aan mannen. U vindt er toffe cadeaus maar ook een tv met sportzender en flipperkast.

-

Elke winkel heeft ook een brunchbar waar u terecht kan voor een lekker ontbijt, een huisgemaakte lunch, koffie en taartjes. De winkel werd uitgeroepen tot shop hotspot van het jaar 2018. Eliza De Waele (29), is oprichter van interieurblog ergenstussin.be en clubkabine.be, interieurstyliste en content creator voor diverse bedrijven en magazines. Ze is mama van dochter Lucet en partner van Elwin Van Herck (Noordzee Drones).


" Naast hip & trendy ademt Oosteroever ook Noordzee... iets wat tot in het diepste van ons concept ook verweven zit "

Eliza De Waele - zaakvoerster Kabine
-
" De KABINE crew is de Burgemeester, stad Oostende en Versluys Groep dankbaar voor het vertrouwen. Deze partijen kwamen KABINE pro-actief aanspreken om ons te overtuigen een tweede shop te starten op Oosteroever in Oostende.
We hebben nog geen seconde spijt. Integendeel, het enthousiasme van Oostende en Versluys werkt aanstekelijk. Naast hip & trendy ademt Oosteroever ook Noordzee. Iets wat tot in het diepste van ons concept verweven zit. Een match made in heaven dus. “KABINE OOSTEROEVER Fortstraat 16 - 8400 Oostende (Oosteroever)
T 059 42 64 13 - teamoostende@kabine.be - www.kabine.beGegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief