Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Silk, Zijdenbloemen & Sfeer, nieuwe winkel op Oosteroever

27 oktober 2023
Silk omslagbeeld opening okt 2023 OO website

Amper een jaar na de lancering van haar succesvolle website www.zijdenbloemensfeer.be opende de gepassioneerde Hedwig Cayenberghs eind oktober 2023 haar eerste fysieke winkel 'Silk' in de Victorialaan 15a op Oosteroever in Oostende.

Silk, Zijdenbloemen & Sfeer vormt zonder enige twijfel een mooie aanwinst in het hippe 'Shopping & Dining' district Oosteroever dat ondertussen al meer dan 20 unieke handels- en horecazaken telt gelegen langs de Hendrik Baelskaai, Victorialaan, Vuurtorendok-Zuid, Fortstraat en het Ensor Park.


" Met een exclusief concept van hoogkwalitatieve zijden bloemen, stijlvolle interieurelementen en vooral een persoonlijke en maatgerichte aanpak wil ik het verschil maken. "

Hedwig Cayenberghs

Over Silk


Zijdenbloemen & Sfeer


Bij Silk vindt u een breed assortiment aan zijden bloemen boeketten, kunstplanten, indoor en outdoor kussens, decoratie items, kaarsen en geurkaarsen. Silk staat voor kwaliteitsvolle en stijlvolle producten die uw interieur verfraaien en een warme sfeer creëren. De door Hedwig Cayenberghs persoonlijk samengestelde zijden bloemen boeketten zijn met zorg gemaakt en zien er levensecht uit.

Of u nu op zoek bent naar een romantisch boeket, een vrolijk zomerboeket of een zacht en teder arrangement, Silk heeft voor elk seizoen en elke stijl iets passends. Bedrijven hebben de mogelijkheid om een bloemen abonnement te nemen. Ook particulieren kunnen gebruik maken van een bloemen abonnement, waarbij ze dan met hun vaas naar de winkel kunnen komen om dan telkens per seizoen een aangepast boeket mee te krijgen.

De kunstplanten zijn perfect voor degenen die willen genieten van groen in huis zonder veel zorg en onderhoud. Met realistische details en hoogwaardige materialen brengen ze de schoonheid van de natuur naar uw interieur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over water geven of zonlicht.

Naast bloemen, planten en kussens vindt u hier ook diverse decoratie items die uw interieur compleet maken. Van mooie vazen en plateaus tot kaarsen in verschillende kleuren en geuren, alles om een gezellige en sfeervolle ambiance te creëren.

Silk, Zijdenbloemen & Sfeer

Victorialaan 15a - Oostende
[ Residentie Oostkaai 11 - Oosteroever ]

-
T +32 (0)497 10 18 84
M info@zijdenbloemensfeer.be
W www.zijdenbloemensfeer.be
-
VOLG SILK, ZIJDENBLOEMEN & SFEER OOK OP INSTAGRAM & FACEBOOK
@zijdenbloemenensfeer en
Zijdenbloemen & Sfeer, by HC


copyright beeldmateriaal
Silk, Zijdenbloemen & Sfeer

Versluys Groep
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief