Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Trendy foodstore en buurtwinkel 'De Faar'

19 april 2021
De Faar


Trendy foodstore en buurtwinkel De Faar op Oosteroever is een overweldigend succes


Sinds enkele weken kan u op de Oosteroever in Oostende terecht bij de nieuwe trendy foodstore De Faar. Louis Van Belleghem en zijn team verwelkomen u graag in deze authentieke buurtwinkel die ondertussen is uitgegroeid tot een waar succesverhaal. Naast de alom gekende kwaliteitsmerken vindt u bij De Faar immers ook vele lokale en ambachtelijke producten waaronder dagelijks vers brood van bakkerij De Cock, ambachtelijk vlees van slagerij Burggraeve en streekbieren van stadsbrouwerij ‘t Koelschip. Maar ook traiteurgerechten van Amuse sur place, kroketjes van Madam Kroket, artisanaal roomijs Mmmelt, charcuterie van Hendrik Dierendonck en ketchup van Koken & Co behoren tot het uitgebreide gamma. Seaweedchef Donald Deschagt levert kaas en droge worstjes met zeewier en Boer Olivier zorgt voor verse eieren. Ook mensen met een glutenvrij dieet worden niet vergeten net als onze trouwe viervoeters.

-

Passeer ook even bij de gezellige Takeaway Corner en bestel een overheerlijk belegd broodje, een gekoeld drankje of een lekkere koffie. U kan bij de Takeaway Corner ook op voorhand bestellen via hongerke@defaar.be. Tijdens de vakantieperiodes en mooie weekends zal u De Faar ook regelmatig rond het Oosteroever strand tegenkomen met verfrissende drankjes en ijsjes.

Foodstore Oosteroever


De Faar is open van woensdag tm maandag vanaf 8u30 tot 19u.

Op vrijdag en zaterdag tot 20u.
(Dinsdag is de winkel gesloten)

-

Hebt u niet veel tijd om boodschappen te doen?
Gebruik dan binnenkort de online-webshop en uw bestelling staat
klaar tegen het afgesproken tijdstip.

www.defaar.beGegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief