Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Op Oosteroever is kwaliteit de rode draad

09 augustus 2022
Bart blog 01

" Mensen die op zoek zijn naar een uniek nieuwbouwappartement aan zee moeten ons deze zomer zeker bezoeken "


In 2014 is Versluys Groep gestart met de bouw en ontwikkeling van de Oosteroever site in de historische haven van Oostende. De voorbije jaren is deze nieuwe trendy stadswijk uitgegroeid tot de place-to-be aan de Belgische kust. De Oosteroever heeft een uitgesproken maritiem karakter en ligt vlakbij de zee met zijn eigen strand, duinen en toekomstige jachthaven. Met de realisatie van iconische gebouwen zoals Baelskaai 12, One Baelskaai en de Ensor Towers is de site uitgegroeid tot een hippe exclusieve wijk met een uitgesproken internationale signatuur. In het kielzog van dit succesverhaal hebben een groeiend aantal stijlvolle handels- en horecazaken de deuren geopend ter hoogte van de nieuw aangelegde Hendrik Baelskaai, Fortstraat en Victorialaan.INTERVIEW
-
Bart Versluys - CEO Versluys GroepWat is het geheime recept van het succesverhaal op de Oosteroever in Oostende?
-

Bart Versluys
: “Naast de superieure ligging van de site vlakbij de zee hebben we met onze ontwikkeling vanaf dag één resoluut ingezet op kwaliteit. Onze projecten moeten niet alleen architecturaal een statement maken maar tevens garant staan voor een hoogstaand wooncomfort. Het feit dat het merendeel van de appartementen kan genieten van eerstelijns zeezichten is een enorme meerwaarde. Een doordachte woonindeling met een maximum aan licht en ruimte in combinatie met hoge schuiframen, veel glaspartijen en riante ‘living-outdoor’ terrassen zorgt voor een ongekend gevoel van luxe en comfort.”


" Met de realisatie van landmark-gebouwen zoals Baelskaai 12, One Baelskaai en de Ensor Towers heeft Versluys Groep in Oostende een nieuwe standaard gezet voor luxevastgoed ”


De Oosteroever bruist van het leven met de aanwezigheid van heel wat nieuwe handelszaken.
Hoe gaan jullie te werk in de selectie van deze handelszaken?
-

Bart Versluys
:
“De snelgroeiende aanwezigheid van heel wat klassevolle handelszaken is een belangrijke katalysator voor de site. Naast enkele gerenommeerde en bekende handelszaken zoals Resto Marina, DOK Oostende, Dresen optiek en chocolatier Olivier Willems geven we ook de kans aan heel wat jonge ambitieuze ondernemers. Ondernemers die ons aangenaam verrassen met een eigentijds en gedurfd concept. Kwaliteit, exclusiviteit en een outside-the-box mentaliteit zijn doorslaggevende argumenten. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar lokaal verankerde initiatieven en niet de grote ketens. In onze selectie bekijken we steeds het totaalplaatje van de site waarbij we een divers en breed commercieel aanbod nastreven zodat iedereen zich thuis voelt op de Oosteroever.”
Vorige maand hebben jullie het nieuwe project Admiral gelanceerd.
Hoe zijn de eerste reacties?
-

Bart Versluys
: “De voorbije maanden merkten we een verhoogde interesse voor premium locaties gelegen langsheen de nieuwe toekomstige jachthaven in het Vuurtorendok. Deze grote vraag naar ‘Waterfront’ appartementen met zeezichten zorgde ervoor dat in het lopende project Trinity al 33 van de 59 exclusieve appartementen werden verkocht. Daarom hebben we besloten de lancering van de prestigieuze residentie Admiral met ongeveer zes maanden te vervroegen. De nieuwe exclusieve residentie Admiral, ontworpen door het befaamde Conix RDBM Architects, omvat 36 luxe appartementen die allen genieten van spectaculaire uitzichten op de zee en de toekomstige jachthaven. De lancering van Admiral was in ieder geval een schot in de roos want we konden de voorbije weken al enkele mooie verkopen noteren.”
De Ensor Tower I is ondertussen uitverkocht en quasi volledig opgeleverd.
Kan u ons ook een update geven van Ensor Tower II ?
-

Bart Versluys
: De ruwbouwwerken aan de tweede Ensor Tower vlotten bijzonder goed. Net voor het bouwverlof hebben we de top van het 25 verdiepingen tellende torengebouw bereikt. Momenteel hebben we nog slechts een 10-tal appartementen te koop hoofdzakelijk gelegen op de bovenste niveaus. Mensen die nog op zoek zijn naar een prachtig nieuwbouwappartement aan zee moeten ons zeker tijdens de zomermaanden bezoeken. Maak op voorhand een afspraak zodat u de nog beschikbare Upperfloor-appartementen kan bezoeken en kennis kan maken met de adembenemende uitzichten.”

Oosteroever Oostende


Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief