Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Topchocolatier Olivier Willems opent zijn deuren op Oosteroever

14 juni 2022
Olivier Willems Oosteroever Oostende

Eind mei verhuisde de gerenommeerde chocolatier Olivier Willems naar het Vuurtorendok-Zuid 5 in de beeldbepalende Residentie One Baelskaai op de Oosteroever in Oostende


Olivier Willems ontving als Oostendse topchocolatier de voorbije jaren al verschillende prijzen met een ultieme erkenning in 2021 toen hij door Gault & Millau tot ‘Chocolatier van het jaar’ werd bekroond. De gedrevenheid en onafgebroken creativiteit van Olivier en zijn vrouw Inge Richir werken bijzonder aanstekelijk.
-
Een continu succesverhaal waardoor het huidige atelier in de Alfons Pieterslaan te klein is geworden. Naast het bestaande atelier in het centrum van Oostende is met het oog op groei en een verdere professionalisering “Atelier Oosteroever" geboren. Blikvanger in dit nieuwe trendy atelier is de hypermoderne pralinelijn die een centrale plaats kreeg in de winkel achter een glazen wand. Klanten kunnen nu rechtstreeks binnenkijken in het werkatelier waar Olivier nieuwe smaken ontwikkelt en bijzondere creaties naar een hoger niveau tilt.


" Bezoek nu Olivier Willems op de Oosteroever in Oostende en laat u onderdompelen in een unieke wereld van prachtige chocoladecreaties "

Vuurtorendok Zuid 5, Oostende
-
T
059 70 99 31
M info@olivierwillems.be
W www.olivierwillems.be
-
dinsdag - vrijdag
11u - 18u
-
zaterdag
10u - 18u
-
zondag
13u - 17u30

-
(maandag gesloten)


copyright beeldmateriaal
KIM VANBESIEN & OLIVIER WILLEMS
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief