Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Dresen optiek opent zijn deuren op Oosteroever - kopie

14 June 2022
Olivier Willems 05

Dresen optiek verhuist eind dit jaar naar de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende

Eind dit jaar verhuist de bekende en toonaangevende optiekzaak Dresen naar het beeldbepalende ‘One Baelskaai’ gebouw op de Oosteroever in Oostende. Al 65 jaar en 3 generaties lang staat Dresen synoniem voor de mooiste brillen ter wereld. Dresen is een huis van vertrouwen in de optiekwereld met de mooiste monturen en de beste service. Deze optiekzaak onderscheidt zich met een doordachte visie om niet enkel klanten tevreden te maken, maar ze ook een goed gevoel te geven. Een gedreven en ervaren team garandeert een optimale oogzorg met ondermeerde modernste Zeiss apparatuur. Bij Dresen vindt u bekende merken zoals Chanel, Gucci, Balmain, Dita, Dior, Tom Ford, Bentley, Emmanuelle Khanh, Rigards, Henau, Rolf, Lunor en Lindberg,... Daarnaast kan u er ook terecht voor een Precious collectie monturen in hout, buffelhoorn en massief goud.


" De nieuwe woonwijk Oosteroever straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit, twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren "

Marc & Joëlle Dresen - Dresen optiek

"We geloven in de trendy stadswijk Oosteroever in Oostende. Dankzij de prachtige projecten van Versluys Groep is hier de voorbije jaren een heel nieuwe dynamiek ontstaan. De nieuwe woonwijk straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit. Twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren. We zijn er dan ook 100% van overtuigd dat het DNA van Dresen optiek perfect aansluit op het imago van de hippe Oosteroever site.”Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter