Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Ristorante Marina opent haar deuren op Oosteroever

19 maart 2019
resto Marina


Het Italiaanse restaurant Marina, sinds 1973 een absolute sterkhouder en vaste waarde in Oostende, opende op 18 maart 2019 de deuren van het gloednieuwe restaurant op Oosteroever. Het restaurant is voortaan gevestigd in een nieuw pand in de Hendrik Baelskaai 7a, naast het Versluys Verkoopkantoor.


Zaakvoerder Vida Acquaro kiest doelbewust om haar restaurant verder uit te bouwen in dit nieuwe stadsdeel van Oostende. Op Oosteroever kan Ristorante Marina een fantastische stap voorwaarts zetten met een nieuwe inrichting en een zuidgeoriënteerd buitenterras met zicht op de havendokken. Uitmuntende Italiaanse kwaliteit en service blijven de kernwaarden. Ristorante Marina is gedurende 45 jaar uitgegroeid tot een vaste Oostendse waarde. Het restaurant geniet een naambekendheid als één van de beste Italiaanse restaurants van heel België en ze halen sinds enkele jaren steevast een score van 14/20 in Gault&Millau. De verhuis van Ristorante Marina naar Oosteroever is voor zaakvoerder Vida Acquaro een logische volgende stap geweest in de verder uitbouw van het Italiaanse restaurant.


"Op de Hendrik Baelskaai 7a zal onze befaamde Italiaanse traditie verder leven"

Vida Acquaro - zaakvoerder Resto Marina

"Wij geloven voluit in de ontwikkeling van dit nieuwe stadsdeel in Oostende en zijn ongelooflijk enthousiast dat we er met Ristorante Marina nu deel van uit maken. Op de Hendrik Baelskaai 7a zal onze befaamde Italiaanse traditie verder leven: passie voor het vak in combinatie met een uitmuntende service en producten van topkwaliteit, dat is en blijft ons handelsmerk."

-

Bart Versluys - CEO Versluys Groep

"Ristorante Marina vind ik een fantastisch Italiaanse toprestaurant, met ontzettend veel passie voor het vak. Ze kunnen dan ook voor de volle 100% op ons rekenen. De komst van Ristorante Marina bevestigt de stijgende populariteit van de Oosteroever als nieuwe trendy stadswijk in Oostende.”

-


Ristorante Marina is gevestigd in een nieuw pand in de Hendrik Baelskaai 7a, vlakbij de iconische woontoren Baelskaai 12 en naast het Versluys verkoopkantoor. Het restaurant omvat een nieuwe inrichting van de zaal en een gloednieuwe keuken ingedeeld naar de wensen van het keukenteam onder leiding van Randy Degroote. Vida Acquaro integreert de gekende stijl naadloos in het nieuwe interieur. Romantisch dineren, bijpraten en vieren met vrienden en familie of een formele zakenlunch: iedereen is welkom in Ristorante Marina. ‘Het restaurant ademt Italië. En eigenlijk start het Italiaans culinair avontuur al bij de voordeur, waar een indrukwekkende wijnkamer de gasten laat kennismaken met de beste Italiaanse wijnen.

Baelskaai


Het groot aantal parkeerplaatsen op deze nieuwe locatie is een extra troef. Het zuidgeoriënteerde buitenterras met open zicht op de havendokken wordt ongetwijfeld een favoriete plek voor liefhebbers van heerlijk Italiaanse tafelen. Ook het warme, ongedwongen onthaal en de ware Italiaanse culinaire ervaring verhuizen mee naar het vernieuwde Ristorante Marina op Oosteroever.


Marina Oosteroever


"In een warme en ongedwongen sfeer neem je plaats aan een volledig ingedekte tafel. Marmeren elementen, messing accenten zitten verweven in het ons interieur. De open keuken en de heerlijke bereidingen in de zaal - zoals de zeebrasem in zoutkorst of een live geklopte sabayon - zullen die beleving compleet maken." : vertelt Vida Acquaro.

-

"De nieuwe inwoners en het groeiend aantal bezoekers van dit nieuwe stadsdeel zal snel zijn weg vinden naar Ristorante Marina en het trouw cliënteel zal zich hier onmiddellijk thuis voelen. Voor onze site op de Oosteroever is dit een belangrijke meerwaarde.” : besluit Bart Versluys.


"Ik ben er van overtuigd dat de aanwezigheid van Vida en haar team op de Oosteroever een win-win situatie is voor ons beiden."

Resto Marina is open
maandag - dinsdag - vrijdag - zaterdag - zondag
12u00-14u30 en 18u30-22u00
-
Woensdag en donderdag
Gesloten

-

Resto Marina Hendrik Baelskaai 7a - 8400 Oostende (Oosteroever)
T 059 70 35 56 - info@resto-marina.be - www.resto-marina.beGegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief