Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
NL / FR / EN

Ensor Tower II

Landmark living

  • Adres: Oostende Oosteroever, Ensor Park
  • Status: Ruwbouwfase
  • Orientatie: Zicht op zee en duinen
  • Appartement 2 slpks, vanaf: € 290.000
  • Parking, vanaf: € 49.000


De Ensor tweelingtorens maken een cruciaal deel uit van de Oosteroever in Oostende en zijn een belangrijke katalysator voor de nieuwe trendy stadswijk in Oostende. Door de hoogte van deze twee torengebouwen en de impact op de skyline van Oostende werd een sterk visueel concept uitgewerkt met een uitgesproken internationale signatuur.

-

Naast een beeldbepalend architecturaal ontwerp maximaliseert Versluys Groep ook het wooncomfort van zijn Ensor Towers residents met grote raampartijen, een doordachte indeling van de ruimtes alsook de integratie van één of meerdere ‘living-outdoor’ terrassen per appartement. Alle Ensor-appartementen hebben een hoogstaande afwerkingsgraad en genieten afhankelijk van hun oriëntatie over adembenemende uitzichten op de zee, stad, haven, duinen of het nieuwe Ensor Park.


“ Door hun hoogte en beeldbepalende architectuur geven de Ensor Towers een nieuw internationaal elan aan de skyline van Oostende "

95
Appartementen
2
Penthouses
25
Bouwlagen

Interieur

Ensor Tower II

-
De Ensor Towers op de Oosteroever in Oostende stralen een uitzonderlijke internationale grandeur uit door een unieke combinatie van een iconische architectuur en een hoogstaande interieurafwerking. Elk appartement staat garant voor een ongeëvenaard wooncomfort. Door de tijdloze vormgeving en het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen gaat de inrichting moeiteloos vele generaties mee.

Ligging

Ensor Tower II

Beschikbare appartementen

Ensor Tower II


Ontdek onze andere projecten op Oosteroever

Verkoopskantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
#footerform .fui-page info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief