Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
NL / FR / EN

Oosteroever, zee, strand & duinen

Reeds in 2014 is Versluys Groep gestart met de bouw en ontwikkeling van de Oosteroever, een nieuwe trendy stadswijk in de historische haven van Oostende. Geen enkele andere locatie aan onze kust omvat de vele unieke troeven van de Oosteroever site als uitzonderlijke maritieme locatie vlakbij de zee met zijn eigen strand, duinen en toekomstige jachthaven.

6
gebouwen opgeleverd
4
gebouwen in ontwikkeling

Omgeving Oosteroever

Geen enkele andere locatie aan de kust combineert de vele unieke troeven van de Oosteroeversite in Oostende. Oosteroever is een hippe nieuwe stadswijk met een rijke maritieme geschiedenis, een oase van rust vlakbij de zee met haar eigen strand, beschermde duinen en nieuwe jachthaven.

Een uniek locatie aan zee

Oosteroever is een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven van Oostende omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum. Deze nieuwe stadswijk staat voor een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende en beschermde natuurlandschap. Oosteroever staat garant voor een nieuwe manier van wonen aan zee

OOSTEROEVERDUINEN
De Oosteroeverduinen zijn zonder twijfel het meest authentieke plekje van Oostende. Een prachtige locatie waar de stad Oostende ook de komende jaren sterk in blijft investeren met de aanleg van bijkomende wandelpaden en een uitgebreid fiets- en wandelparcours. Ook de beschermde historische bunkers, de gekende “Halve Maan” site, op de Oosteroever worden opnieuw toegankelijk. Met een gids zal u er over de duinen naar een uitkijkplatform kunnen wandelen om de prachtige uitgestrekte omgeving te bewonderen. Het duinengebied zelf is ook fors opgewaardeerd met een aangroei van twee hectare bijkomende groenzone. Om het duinengebied toegankelijker te maken voor voetgangers, is ook de infrastructuur errond verbeterd en heraangelegd.

Shopping & Dining

Oosteroever wordt de place to be aan de Belgische kust. Deze nieuwe trendy wijk met haar iconische architectuur omvat reeds enkele spraakmakende gebouwen en in het kielzog van dit succesverhaal zullen een groeiend aantal nieuwe exclusieve handelszaken de deuren openen. Net zoals voor de residentiële ontwikkeling zal ook voor de commerciële ontwikkeling kwaliteit de rode draad vormen.

U hebt ook interesse om uw zaak op Oosteroever te vestigen?

Dining190405 Oosteroever Website Ensor Tower5
More info (coming soon) Ensor Park Berlijnse Muur Dresen optiek Under the lighthouse Raé Beauté Kabine De Faar RR interieur Design Oostende Marina Versluys Sales Office
Verkoopskantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T. +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be