Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

LUV Bridal opent nieuwe bruidswinkel op Oosteroever Oostende

28 maart 2023
Beeld website 00 opening 24 03 2023 png

De trendy bruidsboetiek LUV Bridal opende begin februari 2023 de deuren op Oosteroever in Oostende. Vrijdag 24 maart was echter het moment gekomen om ook officieel de inhuldiging te doen in aanwezigheid van Burgemeester Bart Tommelein, Schepen Charlotte Verkeyn, Versluys Groep, de pers, klanten, vrienden en familie.

LUV Bridal is het geesteskind van Bo Vandemoortele die met haar passie en gedrevenheid een bijzonder succesvol concept wist uit te bouwen. Wij geven dan ook graag het woord aan Bo zodat ze haar unieke verhaal zelf kan vertellen.


Hoe is LUV gestart?

"LUV is gestart in 2019 aan het casino in Oostende, enkele maanden voor corona, wat meteen een zeer pittige periode is geweest. Doordat er toen moeilijker kon getrouwd worden heeft LUV snel geschakeld en is het geëvolueerd naar een trendy winkel met een mix tussen bruidsmode en alledaagse kledij. Vandaag hebben we twee winkels met LUV Ready-to-wear in Kursaal-Oosthelling 10 te Oostende en onze splinternieuwe winkel LUV Bridal in de Fortstraat 6 te Oosteroever Oostende."


Je steekt het niet onder stoelen of banken dat bruidsmode altijd je droom is geweest?

"Inderdaad, bruidsmode is voor mij altijd de rode draad gebleven. Tijdens de coronapandemie werd er uiteraard af en toe wel getrouwd, maar door allerlei beperkingen waren de trouwevents zelf zeer klein. In deze context waren veel bruiden vooral op zoek naar een betaalbare en minimalistische outfit… een segment waar LUV zich in gespecialiseerd heeft. Het afgelopen anderhalf jaar voelde ik dan ook dat er enorme groei zat in onze bruidskledij. Mede dankzij stad Oostende, bijvoorbeeld door Mode in Oostende, kwamen er influencers bij ons op bezoek wat ervoor zorgde dat we door de media werden opgepikt én dat we bruidsklanten van over heel Vlaanderen hebben mogen helpen."


" Veel bruiden zijn op zoek naar een betaalbare en minimalistische outfit... een segment waar LUV Bridal zich in gespecialiseerd heeft "


En toen kwam VTM…?

"Ja… vorig jaar in februari kreeg ik een telefoontje van Evi, een styliste die meewerkte aan een pilootaflevering van een tv-programma, met de vraag of we hen ‘last minute’ konden helpen aan een trouwjurk voor een zwangere bruid. Uiteraard hebben we die kans gegrepen. Toen ze me enkele maanden later belden dat het tv-programma uitgezonden ging worden op VTM en Ruth Beeckmans ging presenteren, ben ik een gat in de lucht gesprongen en was ik ontzettend enthousiast."


Hoe zijn jullie in de nieuwe stadswijk Oosteroever terecht gekomen?

"Door de kans om mee te mogen doen aan ‘Verliefd Verloofd Getrouwd in 24 uur’ kwam de droom om een volwaardige bruidswinkel te hebben terug naar boven. Zo zijn we beginnen uitkijken naar een pand waar we LUV Bridal verder konden uitbouwen. Ik zat met een vriendin iets te drinken bij Kabine op Oosteroever toen ik hoorde dat er nog een pand te huur stond op de site. De dag nadien ben ik meteen ter plaatse gaan kijken en zag ik al veel mogelijkheden. Kort daarop ging ik op gesprek bij Versluys Groep. Daar werden we in eerste instantie een beetje op de rooster gelegd over ons concept en onze smaak. Al snel waren ze echter ook volledig overtuigd van LUV Bridal en zagen ze de enorme meerwaarde die wij op Oosteroever konden brengen. Dankjewel aan team Versluys voor het vertrouwen, de goede ondersteuning bij de opvolging van de werken en onze opstart."


En tevreden op Oosteroever?

"Ja, ik ben heel erg trots dat onze bruidswinkel gelegen is op Oosteroever in Oostende. Enerzijds omdat we ook heel hard in het toekomstig potentieel van de site geloven en anderzijds omdat we hier deel uitmaken van een groep gepassioneerde handelaars die als één geheel aan de kar trekken en samenwerken. Ik heb veel goesting om mee mijn schouders onder Oosteroever te zetten. De reacties van onze eerste bruidsklanten die de afgelopen weken langskwamen waren alleszins zeer lovend!"


Je hebt al een mooi parcours afgelegd Bo, proficiat!

Welke mensen waren voor jou de voorbije jaren belangrijk en dragen ook mee in het succes van LUV?

"Ik wil in de eerste plaats iedereen bedanken die geloofde in onze droom en ons gesteund heeft doorheen de jaren. Uiteraard heel veel liefde en een dikke merci aan ons LUV-team om het beste van zichzelf te geven en in te springen wanneer nodig, want mama zijn en ondernemen is een grote uitdaging. Tenslotte wil ik ook nog in het bijzonder mijn man bedanken. Matti, dankjewel om mij in al mijn zottigheden te volgen!"

-

"Santé op LUV, de liefde, onze gezondheid en op ieders commerce.
Dat ze mag draaien! Welkom in LUV Bridal!"

Over LUV BRIDAL
" Dream weddings do come true "

-
Bruidsboetiek LUV BRIDAL helpt u met het realiseren van uw droomhuwelijk. LUV BRIDAL is er voor de bruid die na het vinden van haar bruidsoutfit graag nog budget overhoudt voor het avondfeest, de honeymoon of een destination-wedding. In een ontspannen sfeer kan u samen met uw entourage uw ideale droomjurk uitzoeken.

De uitgebreide bruidscollectie is zorgvuldig geselecteerd op stijl en comfort. Doordat LUV BRIDAL werkt met confectiematen kan u ook verschillende maten passen, zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van het eindresultaat. Ontdek nu het prachtige bruidsgamma in een prijsklasse vanaf 250 euro tot 2000 euro.

U kan de nieuwe LUV BRIDAL bruidsboetiek terugvinden in het hoekpand ter hoogte van Residentie Victoria gelegen in de exclusieve stadswijk Oosteroever in Oostende.
-
De LUV 'Ready-to-wear' winkel blijft op de Oosthelling 10 in Oostende.

LUV BRIDAL

LUV 'Bridal Boutique'
Fortstraat 6 - Oostende
[ Residentie Victoria - Oosteroever ]

open op afspraak


T 059 42 69 18
M hello@luvshop.be - W www.luvbridal.be


-


LUV 'Ready-to-wear' winkel
Kursaal-Oosthelling 10 te Oostende

woe-do-vrij: 13u - 18u
zaterdag: 10u - 18u
zondag: 1
1u - 18u
-

Gesloten op maandag en dinsdag

-
VOLG LUV BRIDAL OOK OP INSTAGRAM

@luvbridal.be en @luv.oostende


copyright beeldmateriaal
LUV BRIDAL
Fotografie Elien Jansen & Marie Hendrix

Nick Decombel
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief