Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Meer dan 60.000 kerstlichtjes geven Oosteroever een unieke kerstsfeer

05 december 2022
Oosteroever kerst 01

Wie de komende weken de kerstsfeer aan zee wil opsnuiven moet zeker eens een bezoek brengen aan de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende.

Te midden van deze hippe site vindt u het wondermooie ‘Ensor Park’ terug dat voor de gelegenheid volledig ondergedompeld werd in een fabelachtige kerstsfeer. Meer dan 60.000 energiezuinige kerstlichtjes bezorgen het park een authentieke atmosfeer met als achtergronddecor de iconische Ensor Towers.

Versluys Groep investeerde als projectontwikkelaar in een volledig op maat gemaakte kerstverlichting met een totale oppervlakte van 650 m² lichtgordijnen bestaande uit 64.350 LED-lichtjes die harmonieus verweven werden in het groene tuinlandschap. In samenwerking met lichtpartner Verstraete uit Jabbeke werd er naast een stijlvol en warm visueel aspect ook extra aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de lichtinstallatie.


" Met deze schitterende kerstverlichting zorgt Versluys Groep voor een prachtige eyecatcher tijdens de feestdagen waarmee we zowel de Oosteroever site als de stad Oostende extra in de kijker willen zetten "

Bart Versluys - CEO Versluys GroepU kan de kerstverlichting in het Ensor Park op de Oosteroever bewonderen tot en met half januari en dit elke dag tussen 6 en 9 uur ’s morgens en tussen 16 en 24 uur ’s avonds. Neem zeker enkele leuke sfeerbeelden en ‘tag’ Versluys Groep op social media.


Bent u op zoek naar een exclusief nieuwbouwappartement met adembenemende zeezichten?
-
Maak tijdens uw bezoek op de Oosteroever dan zeker kennis met onze spraakmakende nieuwbouwprojecten Ensor Towers, Trinity en Admiral. U kan ons Versluys verkoopkantoor terugvinden ter hoogte van de Hendrik Baelskaai 12a in de beeldbepalende ‘Baelskaai 12’ toren met zijn kenmerkende outdoor terras-zwembaden.

Ook voor de Shoppers en Foodies is de Oosteroever de place-to-be. Ontdek tal van unieke handelszaken met gerenommeerde restaurants, leuke bistro’s, stijlvolle interieurzaken en trendy fashionstores. Wandelaars en fietsers kunnen ook hun hart ophalen ter hoogte van de Hendrik Baelskaai en de Oostelijke strekdam waar u kan genieten van spectaculaire uitzichten op de Oosteroever site en de stad Oostende.


copyright beeldmateriaal
VERSLUYS GROEP
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief