Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Topchocolatier Olivier Willems opent zijn deuren op Oosteroever - kopie

05 December 2022
Oosteroever kerst 01

Dresen optiek verhuist eind dit jaar naar de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende

Te midden van deze hippe site vindt u het wondermooie ‘Ensor Park’ terug dat voor de gelegenheid volledig ondergedompeld werd in een fabelachtige kerstsfeer. Meer dan 60.000 energiezuinige kerstlichtjes bezorgen het park een authentieke atmosfeer met als achtergronddecor de iconische Ensor Towers.

Versluys Groep investeerde als projectontwikkelaar in een volledig op maat gemaakte kerstverlichting met een totale oppervlakte van 650 m² lichtgordijnen bestaande uit 64.350 LED-lichtjes die harmonieus verweven werden in het groene tuinlandschap. In samenwerking met lichtpartner Verstraete uit Jabbeke werd er naast een stijlvol en warm visueel aspect ook extra aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de lichtinstallatie.


" De nieuwe woonwijk Oosteroever straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit, twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren "

Vida & Team Marina


U kan de kerstverlichting in het Ensor Park op de Oosteroever bewonderen tot en met half januari en dit elke dag tussen 6 en 9 uur ’s morgens en tussen 16 en 24 uur ’s avonds. Neem zeker enkele leuke sfeerbeelden en ‘tag’ Versluys Groep op social media.

Marc & Joëlle Dresen - Dresen optiek

"We geloven in de trendy stadswijk Oosteroever in Oostende. Dankzij de prachtige projecten van Versluys Groep is hier de voorbije jaren een heel nieuwe dynamiek ontstaan. De nieuwe woonwijk straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit. Twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren. We zijn er dan ook 100% van overtuigd dat het DNA van Dresen optiek perfect aansluit op het imago van de hippe Oosteroever site.”

Ook voor de Shoppers en Foodies is de Oosteroever de place-to-be. Ontdek tal van unieke handelszaken met gerenommeerde restaurants, leuke bistro’s, stijlvolle interieurzaken en trendy fashionstores. Wandelaars en fietsers kunnen ook hun hart ophalen ter hoogte van de Hendrik Baelskaai en de Oostelijke strekdam waar u kan genieten van spectaculaire uitzichten op de Oosteroever site en de stad Oostende.Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter