Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Op Oosteroever is kwaliteit de rode draad - kopie

03 November 2022
Oosteroever oostende 01


Reeds in 2014 is Versluys Groep gestart met de bouw en ontwikkeling van deze toonaangevende site in de historische haven van Oostende. De Oosteroever heeft een uitgesproken maritiem karakter en ligt vlakbij de zee met zijn eigen strand, duinen en toekomstige jachthaven. Met de realisatie van iconische gebouwen zoals de Ensor Towers, One Baelskaai en Baelskaai 12 is de site uitgegroeid tot een hippe exclusieve wijk met een uitgesproken internationale signatuur. In het kielzog van dit succesverhaal hebben een groeiend aantal stijlvolle handels- en horecazaken de deuren geopend ter hoogte van de nieuw aangelegde Hendrik Baelskaai, Fortstraat en Victorialaan. Kwaliteit vormt zowel voor de residentiële als de commerciële ontwikkeling de rode draad.

-
De Oosteroever site omvat de transformatie van een oud historisch havengebied tot een nieuwe trendy stadswijk met plaats voor wonen, shopping, cultuur, natuur en recreatie. Een symbiose waarbij iconische nieuwbouwappartementen en nieuw aangelegde groenzones naadloos verweven worden met de prachtige bestaande natuurlijke kustomgeving.

Deze wijk met een uniek ecosysteem is uitgegroeid tot een belangrijke incubator die symbool staat voor een nieuwe manier van wonen aan zee. Wij laten Bart Versluys aan het woord, CEO van de Versluys Groep. Versluys Groep neemt resoluut het voortouw op de Oosteroever met de realisatie van spraakmakende torengebouwen zoals de Ensor Towers en het prestigieuze One Baelskaai.


" Oosteroever is een unieke locatie waar u kan genieten van adembenemende zeezichten, tot rust komen en ontspannen ”


Omgeven door water, natuur en een uitgestrekt duinlandschap beschikt deze nieuwe hippe site over enkele onmiskenbare troeven. Een uniek ecosysteem waarbij zee, strand, duinen en nieuwe groenzones hand in hand gaan met een hoogwaardige en toonaangevende projectontwikkeling. Een uitzonderlijke maritieme site met vele gerenommeerde handelszaken die werken met verse lokale producten uit de regio en de Oostendse vismijn.


Projectontwikkelaar Versluys Groep, die al meer dan 114 jaar actief is, neemt resoluut de voortrekkersrol op de Oosteroever in Oostende. Met reeds zes opgeleverde en volledig uitverkochte projecten bevestigt Versluys het succesverhaal van deze exclusieve locatie aan zee. Verschillende gerealiseerde gebouwen zoals Baelskaai 12 met zijn kenmerkende outdoor-zwembaden, One Baelskaai met zijn golvende terrassen en het bekende Ensor Tower project zijn uitgegroeid tot de nieuwe landmarks van Oostende.

Door de grote vraag zijn er momenteel een 4-tal nieuwbouwprojecten in ontwikkeling en verkoop.

Door de grote vraag zijn er momenteel een 4-tal nieuwbouwprojecten in ontwikkeling en verkoop.

Het Ensor Tower II project bevindt zich in een vergevorderde ruwbouwfase met nog slechts enkele appartementen beschikbaar op de bovenste verdiepingen. Wie houdt van spectaculaire uitzichten kan deze exclusieve ‘Upper-floor’ appartementen bezoeken op afspraak.

Op de kop van de nieuw aangelegde Victorialaan verrijzen momenteel twee prestigieuze nieuwbouwprojecten. Dock 5 is een kleinschalig project dat 21 doorzonappartementen omvat. Momenteel zijn er nog 2 appartementen beschikbaar waaronder het adembenemende penthouse met een totale oppervlakte van meer dan 350 m².

Op de hoek, met eerstelijns zicht op de zee, de nieuwe jachthaven en het Fort Napoleon kan u binnenkort het Trinity project bewonderen. Deze luxueuze woontoren van 15 verdiepingen telt 59 exclusieve appartementen waarvan er nog een 20-tal te koop zijn.

Oosteroever Oostende

Admiral, gelegen naast Trinity is de voorbije zomer officieel gelanceerd. Dit iconische gebouw ontworpen door het Award-winning architectenbureau Conix RDBM omvat 36 riante Waterfront-appartementen. Elk appartement staat garant voor een ongekend hoogstaand wooncomfort in combinatie met onbelemmerde eerstelijns zeezichten.


" Exclusief genieten van eerstelijns uitzichten op zee en duinen "Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter