Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Oosteroever, Oostende - Wonen op een toplocatie aan zee

03 november 2022
Oosteroever oostende 01

De zee blijft een natuurlijke aantrekkingskracht uitoefenen. Prachtige uitgestrekte zandstranden en een oneindige zeespiegel om in weg te dromen staan synoniem voor rust en ontspanning. De Kust is bij veel Belgen dan ook bijzonder populair.


Vooral de stad Oostende is de voorbije jaren uitgegroeid tot de ‘place-to-be’. Met een goed gevulde toeristische agenda weet de Koningin der Badsteden het hele jaar door zowel jong als oud te bekoren. Heel wat stadsvernieuwingsprojecten zorgen ervoor dat Oostende ook internationaal opnieuw op de kaart staat.

Het hoogtepunt van deze stadsvernieuwing kan u terugvinden op de Oosteroever. Deze nieuwe trendy site ter hoogte van de historische havendokken op de Hendrik Baelskaai spreekt zonder enige twijfel tot de verbeelding. Op de Oosteroever is het voorbije decennia een harmonieus wisselspel van iconische laag- en hoogbouw accenten ontstaan die de skyline van Oostende een nieuw elan heeft gegeven.


" Oosteroever is een unieke locatie waar u kan genieten van adembenemende zeezichten, tot rust komen en ontspannen ”


Omgeven door water, natuur en een uitgestrekt duinlandschap beschikt deze nieuwe hippe site over enkele onmiskenbare troeven. Een uniek ecosysteem waarbij zee, strand, duinen en nieuwe groenzones hand in hand gaan met een hoogwaardige en toonaangevende projectontwikkeling. Een uitzonderlijke maritieme site met vele gerenommeerde handelszaken die werken met verse lokale producten uit de regio en de Oostendse vismijn.


Projectontwikkelaar Versluys Groep, die al meer dan 114 jaar actief is, neemt resoluut de voortrekkersrol op de Oosteroever in Oostende. Met reeds zes opgeleverde en volledig uitverkochte projecten bevestigt Versluys het succesverhaal van deze exclusieve locatie aan zee. Verschillende gerealiseerde gebouwen zoals Baelskaai 12 met zijn kenmerkende outdoor-zwembaden, One Baelskaai met zijn golvende terrassen en het bekende Ensor Tower project zijn uitgegroeid tot de nieuwe landmarks van Oostende.


Door de grote vraag zijn er momenteel een 4-tal nieuwbouwprojecten in ontwikkeling en verkoop.



Het Ensor Tower II project bevindt zich in een vergevorderde ruwbouwfase met nog slechts enkele appartementen beschikbaar op de bovenste verdiepingen. Wie houdt van spectaculaire uitzichten kan deze exclusieve ‘Upper-floor’ appartementen bezoeken op afspraak.

Op de kop van de nieuw aangelegde Victorialaan verrijzen momenteel twee prestigieuze nieuwbouwprojecten. Dock 5 is een kleinschalig project dat 21 doorzonappartementen omvat. Momenteel is enkel nog het adembenemende penthouse beschikbaar met een totale oppervlakte van meer dan 350 m².

Op de hoek, met eerstelijns zicht op de zee, de nieuwe jachthaven en het Fort Napoleon kan u binnenkort het Trinity project bewonderen. Deze luxueuze woontoren van 15 verdiepingen telt 59 exclusieve appartementen waarvan er nog een 20-tal te koop zijn.


Oosteroever Oostende



Admiral, gelegen naast Trinity is de voorbije zomer officieel gelanceerd. Deze prestigieuze residentie vormgegeven door het gerenommeerde Conix RDBM architects, omvat 36 riante nieuwbouwappartementen. De gevel van het gebouw is ontworpen als een prachtig geslepen diamant in een elegante gouden ring.

Dit unieke concept resulteert in een onovertroffen ruimtegevoel en een wijd perspectief met een optimale lichtinval. Elk appartement geniet van een high-end afwerkingsgraad en een hoogstaand wooncomfort met adembenemende uitzichten op zee en duinen.


" Exclusief genieten van eerstelijns uitzichten op zee en duinen "


Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief