Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Versluys lanceert nieuw luxeproject Admiral

15 juni 2022
Admiral persbericht

Luxury Waterfront Living


Deze week lanceert projectontwikkelaar Versluys Groep het nieuwe residentiële luxeproject Admiral op de Oosteroever in Oostende. Residentie Admiral naar een ontwerp van Conix RDBM Architects omvat 36 luxe appartementen. Het project bevindt zich op een eerstelijns-oriëntatie ter hoogte van de toekomstige jachthaven aan het Vuurtorendok op de Oosteroever in Oostende.
-
Gezien de premium locatie in de trendy stadswijk Oosteroever, heeft Versluys Groep bewust gekozen voor een ruime woonindeling met royale living-outdoor terrassen. Alle appartementen kunnen afhankelijk van hun oriëntatie genieten van panoramische uitzichten op de zee, de duinen, Fort Napoleon, de nieuwe toekomstige jachthaven en de stad Oostende. De vergunningen voor dit project werden verkregen en de aanneming zal uitgevoerd worden door het eigen bouwbedrijf van Versluys Groep.


" Exclusief genieten van adembenemende zeezichten "


De Oosteroever is de voorbije jaren uitgegroeid tot een volwaardig nieuw stadsdeel in Oostende. Naast de realisaties van enkele spraakmakende projecten zoals Baelskaai 12, One Baelskaai en de Ensor Tower I hebben zich ook tal van exclusieve handelszaken op de site gevestigd. Momenteel zijn de ruwbouwwerkzaamheden bezig voor het project Trinity (59 appartementen), Dock 5 (21 appartementen) en Ensor Tower II (95 appartementen).Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief