Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Oosteroever is uitgegroeid tot dé nieuwe hotspot aan de Belgische kust

15 september 2022
Oosteroever

Wie deze zomer in Oostende was kon er waarschijnlijk niet naast kijken. De Koningin der Badsteden heeft zich de voorbije jaren ontpopt tot een hippe en moderne badstad. De recepten voor dit succesverhaal zijn terug te vinden in een doorgedreven stadsvernieuwing met respect voor het verleden en een duidelijke visie voor de toekomst. Het zwaartepunt van deze stadsvernieuwing kan u bewonderen op de Oosteroever.

-
De Oosteroever site omvat de transformatie van een oud historisch havengebied tot een nieuwe trendy stadswijk met plaats voor wonen, shopping, cultuur, natuur en recreatie. Een symbiose waarbij iconische nieuwbouwappartementen en nieuw aangelegde groenzones naadloos verweven worden met de prachtige bestaande natuurlijke kustomgeving.

Deze wijk met een uniek ecosysteem is uitgegroeid tot een belangrijke incubator die symbool staat voor een nieuwe manier van wonen aan zee. Wij laten Bart Versluys aan het woord, CEO van de Versluys Groep. Versluys Groep neemt immers resoluut het voortouw op de Oosteroever met de realisatie van spraakmakende torengebouwen zoals de Ensor Towers en het prestigieuze One Baelskaai.INTERVIEW
-
Bart Versluys - CEO Versluys GroepHeel wat Belgen hebben de voorbije maanden genoten van een warme zomer.
Hoe heeft Versluys Groep de zomer ervaren?
-

Bart Versluys
: “De voorbije maanden waren voor Versluys Groep behoorlijk druk. Recent hebben we immers verschillende nieuwbouwprojecten gelanceerd waaronder het exclusieve Trinity en Admiral. Mede door de succesvolle lancering van deze nieuwe residenties hebben we de voorbije weken heel wat mooie verkopen kunnen realiseren. We merken dan ook dat de Oosteroever bijzonder populair is geworden. Heel wat mensen ontdekken nu de vele troeven van deze prachtige site die in tegenstelling tot het drukke centrum van Oostende, vooral rust en ontspanning uitstraalt.”


" Heel wat mensen ontdekken nu de vele troeven van deze prachtige site aan zee ”


Oosteroever is op enkele jaren tijd inderdaad uitgegroeid tot dé nieuwe hotspot aan de Belgische kust.
Hoe verklaren jullie dit succes?
-

Bart Versluys
:
“Kandidaat-kopers worden gecharmeerd door een uitzonderlijke combinatie van factoren. Ten eerste is er de locatie. Oosteroever kan het beste van twee werelden aanbieden. De site ligt vlak bij de zee, is omgeven door water en natuur en heeft zijn eigen strand en duinen. Hierdoor kunnen een overgroot deel van de nieuwbouwappartementen genieten van eerstelijns zeezichten. Daarnaast heeft Versluys Groep vanaf dag één bewust ingezet op kwaliteit. Ruime appartementen met riante terrassen en veel glas garanderen een hoogstaand wooncomfort. Ook op het grondoppervlak kiezen we voor kwaliteit en creativiteit met onder meer de aanwezigheid van vele unieke handelszaken die gelegen zijn in en rond het prachtige Ensor Park en allen baden in een authentieke maritieme charme.
Hoe zien jullie de toekomst van de Oosteroever site?
-

Bart Versluys
: : “De Oosteroever is uitgegroeid tot één van de paradepaardjes van Versluys Groep. Sinds onze eerste steenlegging bijna 10 jaar geleden kregen we al regelmatig bezoek van internationale architectenbureaus en toonaangevende stadsplanners. Vanuit Versluys Groep zijn we dan ook bijzonder trots op de realisaties die we hebben gebouwd en ontwikkeld. Met Oosteroever doorbreken we het patroon van een jarenlange conservatieve kustontwikkeling gebaseerd op een monotone en veelal saaie lintbebouwing. Elk gebouw in deze nieuwe stadswijk moet een statement maken waarbij hoge- en lage accenten elkaar afwisselen binnen één samenhangend en harmonieus geheel. Ook voor de toekomst blijven we trouw aan deze vooruitstrevende visie met de ambitie om in 2023 enkele nieuwe beeldbepalende projecten te kunnen aankondigen. Schrijf u nu onderaan deze website in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen.


Oosteroever

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief