Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Ontdek Ensor Tower II en bezoek modelappartement

22 augustus 2023
modelappartement Ensor Towers

De Ensor Towers op Oosteroever in Oostende stralen een stijlvolle internationale grandeur uit door hun toonaangevende architectuur en hun hoogstaande interieurafwerking. Elk appartement biedt een ongeëvenaard wooncomfort aan zee. Door de tijdloze vormgeving en het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen gaat de inrichting moeiteloos generaties mee.

Grote raampartijen en brede living-outdoor terrassen garanderen in alle appartementen een maximum lichtinval en een onovertroffen ruimtegevoel. De Versluys-Signature afwerkingsgraad met massief parket of grootformaat vloeren, luxe sanitair, designkeukens met granieten werkblad en andere hoogwaardige materialen staat garant voor een heerlijk en exclusief comfortgevoel. Deze uitzonderlijke hoge afwerking in samenspel met uw panoramische uitzichten op de zee en de duinen zorgen voor puur woonplezier met een uniek vakantiegevoel.


" Maak kennis met onze hoogstaande afwerkingsgraad en bezoek het Ensor Tower modelappartement "

MAAK HIER UW AFSPRAAK


" Geen enkele andere locatie aan de Kust omvat de vele unieke troeven van de Oosteroever site vlakbij de zee met zijn eigen strand, zee en duinen "

Oosteroever is een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven van Oostende omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum. Deze hippe stadswijk omvat een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het omliggende natuurlandschap.

De iconische Ensor Towers combineren alle voordelen van de Oosteroever site omdat ze zich centraal in het Ensor Park bevinden, het kloppende groene hart van deze nieuwe stadswijk aan zee. Door de doordachte locatie van de tweede Ensor Tower genieten de appartementen, afhankelijk van hun oriëntatie, over adembenemende uitzichten op de haven, de stad, de zee en het beschermde uitgestrekte natuurgebied van de Oosteroeverduinen. De uitzonderlijke ligging vlakbij de zee, het hoogstaand wooncomfort en de kwalitatieve afwerkingsgraad onderscheiden de Ensor Towers waardoor ze zijn uitgegroeid tot één van de meest begeerde projecten aan de Kust.

De Oosteroeverduinen zijn zonder twijfel een unieke locatie waar de stad Oostende ook de komende jaren sterk in blijft investeren met de aanleg van bijkomende wandelpaden en een uitgebreid fiets- en wandelparcours. Het duinengebied zelf is ook fors opgewaardeerd met een aangroei van twee hectare bijkomende groenzone. Oosteroever staat ook in het teken van onthaasten en is met voorsprong de ideale plek voor tal van sportactiviteiten. U kan joggen op de Oostelijke strekdam, wandelen in de duinen, mountainbiken op het strand of fietsen op de dijk. Oosteroever is ook populair als één van de beste plaatsen aan de Kust voor surfers en zeilers.

Reeds meer dan 115 jaar zet Versluys Groep een uitmuntende kwaliteit neer

Getuige hiervan is de meer dan 778 projecten lange referentielijst met tal van verschillende wereldprimeurs in innoverende bouwtechnieken. De uitzonderlijke hoge ‘high-end’ afwerkingsgraad die gehanteerd wordt, zorgt ervoor dat uw investering optimaal kan renderen. De focus op premium locaties maakt van Versluys Groep de nummer 1 in absolute toplocaties aan zee en dit voor eigenaars die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen.


copyright beeldmateriaal

Versluys Groep

Nick Decombel

-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief