Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Vieux jeu opent in het najaar van 2022 nieuwe flagship store op Oosteroever

06 april 2022
Vieux jeu website beeld 01

Het nieuwe stadsdeel Oosteroever in Oostende verwelkomt met ‘vieux jeu’ een modieus en veelbelovend tennis en padel kledingmerk


De voorbije jaren is het hippe tennis en padel kledingmerk ‘vieux jeu’ uitgegroeid tot een geliefd en veelgevraagd sportlabel. Vieux jeu is het geesteskind van de Oostendse topontwerpster Claudia Storme die met originele designs sportkledij ontwerpt die de glamour van een verloren tijdperk symboliseert. De designs zijn geïnspireerd op klassieke vormen aangevuld met een moderne en eigentijdse twist. Anno 2022 kan je dit stijlvolle en trendy kledingmerk terugvinden in meer dan vijftig boetieks van Knokke tot Brussel en van Nederland tot de Verenigde Staten. Het ‘vieux jeux’ merk is dan ook bijzonder populair voor sporters die met een goed uitziende outfit, elegantie willen uitstralen zowel op als naast het veld. In navolging van dit succes opent ‘vieux jeu’ komende zomer een iconische flagship store in de toonaangevende ‘Ensor Tower I’ gelegen in de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende. Naast de vaste kantoren zal het sportmerk van hieruit ook zijn nieuwe collecties etaleren en promo-events organiseren.


Claudia Storme
vieux jeu (Founder)

“ Toen we enkele maanden geleden een eerste gesprek hadden met Versluys Groep voelden we onmiddellijk een klik. We hanteren immers dezelfde normen en waarden waarbij we kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel voeren. We zijn dan ook bijzonder trots om deze zomer onze ‘vieux jeu’ flagship store en showroom te openen in de prachtige ‘Ensor Towers’ op de Oosteroever in Oostende. De opening van onze nieuwe store in Oostende is een belangrijke milestone. Op deze nieuwe locatie hebben we meer mogelijkheden en kunnen we verder werken aan onze groeiplannen. We blijven hierbij steeds trouw aan onze succesvolle formule waarbij we stijlvolle sportkledij ontwerpen voor zowel op als naast het veld. Eigentijdse sportkledij die geschikt is voor alle leeftijden van 12 tot 82 jaar en dit voor vrouwen… en binnenkort ook voor mannen. ”


" De opening van onze nieuwe store is een belangrijke milestone. Op Oosteroever hebben we meer mogelijkheden en kunnen we verder werken aan onze groeiplannen. "


Bart Versluys
CEO Versluys Groep

“ Vanuit Versluys Groep zijn we bijzonder fier dat Claudia en haar team voor de opening van hun eerste flagship store, hebben gekozen voor de Oosteroever site in Oostende. Met haar hippe ontwerpen heeft Claudia Storme de voorbije jaren een spectaculair groeiparcours afgelegd waarbij ze ‘vieux jeu’ getransformeerd heeft tot een veelbelovend internationaal sportkledingmerk. De ‘Ensor Tower I’ op de Oosteroever in Oostende wordt nu haar toekomstige hub van waaruit ze haar toekomstige groeistrategie verder kan vormgeven. Een iconisch sportmerk in een iconisch torengebouw is geen toeval, maar een bewuste keuze. Vieux jeu is dan ook een hoogstaand label dat naadloos aansluit op het bestaande DNA van de kwalitatieve handelszaken die al aanwezig zijn op de site. Ik kijk alvast uit naar de ambitieuze plannen van ‘vieux jeu’ en wens hun alle succes toe! ”


" Vieux jeu is een hoogstaand label dat naadloos aansluit op het bestaande DNA van de kwalitatieve handelszaken die al aanwezig zijn op de Oosteroever site "Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief