Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Versluys-Signature, genieten van een hoogstaande afwerkingsgraad

21 december 2022
Versluys Signature afwerkingsgraad

Redefining the standards of luxury real estate


Voor veel mensen is Versluys Groep al lang geen onbekende meer. Het bedrijf onder leiding van de befaamde ondernemer Bart Versluys is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende projectontwikkelaars in de Benelux met een indrukwekkende referentielijst van meer dan 780 beeldbepalende projecten. Reeds meer dan 115 jaar staat Versluys Groep, dat via zijn eigen in-house bouwbedrijf ook instaat voor de bouw van zijn projecten, synoniem voor betrouwbaarheid en een uitmuntende Versluys-Signature kwaliteit.


" Met het prestigieuze stadsproject Oosteroever in Oostende neemt Versluys het absolute voortouw in de nieuwe dynamiek aan de Belgische kust. "

De Oosteroever site in Oostende omvat een uniek ecosysteem met heel wat exclusieve handelszaken en trendy restaurants die een hoogstaande woon- en leefkwaliteit garanderen. Momenteel verrijst op de site de éne nieuwe landmark na de andere. Spraakmakende Versluys projecten die kunnen genieten van heel wat interesse gezien hun eerstelijnsligging met adembenemende zeezichten en superieure afwerkingsgraad.

Versluys-Signature

" Quality attracts quality "

-

De veelomvattende en kwalitatieve Versluys-Signature afwerkingsgraad omvat enkel zorgvuldig uitgekozen materialen van eerste keus. Door de tijdloze vormgeving gaat de inrichting bij Versluys Groep moeiteloos generaties mee. Iedere eigenaar kan zo blijvend genieten van een hoogstaand en duurzaam wooncomfort. Alle gebruikte afwerkingsmaterialen hebben een strenge selectieprocedure doorlopen en voldoen aan de hoogste eisen inzake kwaliteit, comfort en levensduur.


" Versluys Groep biedt binnen de basisafwerking een grote flexibiliteit in afwerkingsmogelijkheden. "

Naast de kwalitatieve basisafwerking biedt Versluys Groep via de optionele ‘Personal afwerking’ de mogelijkheid om uw ideaal woonbeeld te realiseren met uitzonderlijke woonconcepten die het maximum halen uit de beschikbare ruimte en optimaal inspelen op uw wensen. Aan de elegante afwerking van een superieur appartement herkent u de hand van de meester. Uw woongevoel hangt immers af van details. Het eindresultaat moet een elegant totaalinterieur zijn dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en behoeften.Bezoek de Versluys showroom en maak kennis met onze unieke nieuwbouwprojecten en hun hoogstaande afwerkingsgraad.
-
VERSLUYS GROEP
Hendrik Baelskaai 12a - 8400 Oostende (Oosteroever)
-
T 059 51 11 15 - M info@groepversluys.be

maandag - zaterdag
09u30 - 12u30 / 13u30 - 18u
-
Gesloten op zondag


copyright beeldmateriaal
Versluys Groep
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief