Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

DOK Design Oostende koopt handelspand en bevestigt hiermee zijn succesverhaal op Oosteroever

23 december 2022
DOK

Amper 2 jaar geleden opende DOK Design Oostende een bijkomende vestiging in de nieuwe trendy stadswijk Oosteroever in Oostende. In die korte periode kon het DOK-team zijn uitgestippeld groeiparcours al snel waarmaken waardoor het nu beslist heeft om het pand op de Hendrik Baelskaai 8 definitief aan te kopen.


" Met deze aankoop bevestigen de eigenaars Bruno en Maarten Jansseune hun vertrouwen in de Oosteroever site en onderschrijven ze tevens het unieke succesverhaal van dit nieuwe hippe Shopping & Dining district. "


November 2020 was een belangrijke Milestone voor Design Oostende toen het als uitbreiding op hun bestaande winkel in het centrum van Oostende een tweede conceptstore met de naam DOK opende op de Oosteroever in Oostende. Een ultieme bekroning voor het ondernemerschap, de creativiteit en de groeiambitie van de broers Jansseune. De voorbije jaren is DOK met een jong team van gedreven interieurvormgevers en -architecten uitgegroeid tot dé interieur- en stylingreferentie met een sterke reputatie en een uitzonderlijk totaalconcept.

DOK
staat garant voor een uitgebreide totaalaanpak waarbij ze hun klanten stap na stap begeleiden zowel bij de inrichting van hun interieur, de indeling van de ruimte en de eindstyling met accessoires. Dankzij hun persoonlijke touch mag u rekenen op een geslaagd resultaat, helemaal op maat van uw interieurwensen. DOK inspireert met frisse, tijdloze interieursettings waar design en kunst samenkomen in een stijlvolle mix." Met de definitieve aankoop van het pand waar we al twee jaar succesvol aanwezig zijn, versterken wij onze ambitie op de Oosteroever site waarbij we zowel voor vaste bewoners als tweedeverblijvers een vertrouwd ankerpunt willen zijn. "

Maarten & Bruno Jansseune
zaakvoerders Design Oostende

DOK

Interior concept gallery

Hendrik Baelskaai 8
8400 Oostende (Oosteroever)

Open maandag tot zaterdag van 10u tot 12u30 en van 14u tot 18u.
Zon- en feestdagen open van 14u tot 18u.
( Woensdag gesloten )

-

T +32 (0)59 80 10 20
info@designoostende.be

www.designoostende.be


copyright beeldmateriaal
Design Oostende
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief