Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Met DOK zet Design Oostende voet aan wal op Oosteroever

23 December 2022
DOK

In november 2020 opende DOK op de Hendrik Baelskaai. Hiermee zet Design Oostende voet aan wal in de nieuwe stad die verrijst op de Oosteroever. De broers Bruno en Maarten Jansseune zette op deze manier de tiende verjaardag van Design Oostende in de kijker met de opening van hun nieuwe concept gallery op de Baelskaai. Net als in de showroom op de Koninginnelaan, wil DOK haar klanten inspireren met frisse, tijdloze interieursettings waar design en kunst samenkomen in een stijlvolle mix. Met een jong team van gedreven interieurvormgevers en architecten biedt Design Oostende haar klanten een totaalaanpak. Veel kopers van appartementen op de Oosteroever, zijn immers op zoek naar interieurprofessionelen die hen van A tot Z adviseren.


“Wij begeleiden onze klanten van A tot Z bij de inrichting van hun interieur”


November 2020 was een belangrijke Milestone voor Design Oostende toen het als uitbreiding op hun bestaande winkel in het centrum van Oostende een tweede conceptstore met de naam DOK opende op de Oosteroever in Oostende. Een ultieme bekroning voor het ondernemerschap, de creativiteit en de groeiambitie van de broers Jansseune. De voorbije jaren is DOK met een jong team van gedreven interieurvormgevers en -architecten uitgegroeid tot dé interieur- en stylingreferentie.

DOK staat garant voor een unieke totaalaanpak waarbij ze hun klanten stap na stap begeleiden zowel bij de inrichting van hun interieur, de indeling van de ruimte en de eindstyling met accessoires. Dankzij hun persoonlijke aanpak mag u rekenen op een geslaagd resultaat, helemaal op maat van uw interieurwensen. DOK inspireert met frisse, tijdloze interieursettings waar design en kunst samenkomen in een stijlvolle mix." Met de definitieve aankoop van het pand waar we al twee jaar succesvol aanwezig zijn, versterken wij onze ambitie op de Oosteroever site waarbij we zowel voor vaste bewoners als tweedeverblijvers een vertrouwd ankerpunt willen zijn. "

Maarten & Bruno Jansseune
zaakvoerders Design Oostende
DOK is elke dag open van 10u tot 12u30 en van 14u tot 18u, behalve op woensdag en zondagvoormiddag

-

DOK Hendrik Baelskaai 8 - 8400 Oostende (Oosteroever) T 059 80 10 20
info@designoostende.be - www.designoostende.beGegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter