Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Vieux Jeu, nieuwe hotspot op Oosteroever in Oostende

22 november 2022
Vieux Jeu Oosteroever

Vieux Jeu is de nieuwe place-to-be voor hippe tennis- en padelfanaten. Spring zeker eens binnen in de gloednieuwe Flagship store gelegen in de iconische Ensor Tower I en maak kennis met de nieuwste collecties van dit trendy label.


" We zijn bijzonder trots op onze nieuwe Vieux Jeu Flagship store op de Oosteroever in Oostende. Deze dynamische stadswijk vormt de perfecte setting om verder te werken aan onze ambitieuze groeiplannen. "

Claudia Storme - Vieux Jeu


Over Vieux Jeu
-
De voorbije jaren is het hippe tennis en padel kledingmerk Vieux Jeu uitgegroeid tot een geliefd en veelgevraagd sportlabel. Vieux Jeu is het geesteskind van de Oostendse topontwerpster Claudia Storme die met originele designs sportkledij ontwerpt die de glamour van een verloren tijdperk symboliseert.

De designs zijn geïnspireerd op klassieke vormen aangevuld met een moderne en eigentijdse twist. Anno 2022 kan je dit stijlvolle en trendy kledingmerk terugvinden in meer dan vijftig boetieks van Knokke tot Brussel en van Nederland tot de Verenigde Staten. Het Vieux Jeu merk is dan ook bijzonder populair voor sporters die met een goed uitziende outfit, elegantie willen uitstralen zowel op als naast het veld.

U kan de nieuwe Vieux Jeu Flagship store terugvinden in de iconische Ensor Tower I gelegen in de exclusieve stadswijk Oosteroever in Oostende.


Vieux JeuVictorialaan 9a - Oostende
[ Ensor Tower I - Oosteroever ]
-
T
059 23 64 95
M info@vieuxjeu.be - W www.vieuxjeu.be

11u00 - 17u30
Gesloten op dinsdag en zondag
copyright beeldmateriaal
TOERISME OOSTENDE - VIEUX JEU - NICK DECOMBEL
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief