Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Versluys Signature, een statement maken op unieke locaties aan zee

04 oktober 2021
Versluys Signature Trinity

Versluys Signature, exclusieve vastgoedprojecten met een stijlvolle leef- en woonomgeving


Wat maakt versluys groep uniek als projectontwikkelaar ?
-
BART VERSLUYS: ”Sinds 1908 realiseert Versluys Groep toonaangevende bouwprojecten aan de Belgische kust. Als één van de eerste bouwpromotoren aan zee begrepen we de absolute noodzaak om niet alleen een unieke vastgoedlocatie aan te bieden, maar ook een stijlvolle leef- en woonomgeving. De visionaire aanpak die mijn overgrootopa Gustaaf Versluys als oprichter van het bedrijf hanteerde, is vandaag meer dan ooit typerend voor Versluys Groep. Naast onze spraakmakende ontwikkelingen in de nieuwe trendy stadswijk Oosteroever in Oostende zijn we momenteel ook actief in een 15-tal lopende projecten verspreid over België en Nederland. In de toekomst willen we verder diversifiëren omdat we ervan overtuigd zijn dat er in elke markt plaats is voor projecten met de typische klassevolle Versluys Signature kwaliteit die in het DNA zit van het bedrijf.”


Net voor de zomer lanceerde u residentie Trinity.
Wat mogen potentiële klanten verwachten van dit exclusieve project ?
-
BART VERSLUYS: “Het prestigieuze Trinity project omvat 59 exclusieve appartementen en wordt door zijn absolute toplocatie en hoogstaande Versluys Signature afwerkingsgraad het ultieme visitekaartje aan de nieuwe jachthaven Vuurtorendok op de Oosteroever. Elk appartement staat voor een exclusieve grandeur met een onovertroffen gevoel van ruimte en licht. Een uitzonderlijk samengaan van luxe, en comfort op een superieure locatie zijn de ideale setting voor onvergetelijke momenten aan zee.”Versluys-signature - Experience a new benchmark of luxury living

TrinityWaarvoor staat de Versluys Signature afwerkingsgraad ?
-
BART VERSLUYS: ”Onze veelomvattende en bijzonder kwalitatieve ‘Versluys Signature’ afwerkingsgraad met hoogwaardig samengesteld parket met massieve toplaag of grootformaatvloeren, luxe sanitair, designkeukens met composiet werkblad en andere exclusieve materialen garanderen een bijzondere ervaring van comfort. Deze uitzonderlijke hoge afwerking in samenspel met adembenemende uitzichten zorgen voor puur woonplezier met een onovertroffen vakantiegevoel. Onze high-end Versluys afwerkingsgraad zorgt dat uw vastgoedinvestering optimaal kan renderen. Onze focus op premiumlocaties maakt van Versluys de nr. 1 in absolute toplocaties aan zee en dit voor eigenaars die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen.”


Versluys groep biedt elke klant de mogelijkheid om zijn/haar appartement te personaliseren. Kan u dit even toelichten ?
-

BART VERSLUYS: ”Versluys Groep biedt inderdaad via de optionele service ‘Personal afwerking’ de mogelijkheid om uw ideale woonbeeld te realiseren met uitzonderlijke woonconcepten die het maximum halen uit de beschikbare ruimte en optimaal inspelen op uw wensen. Uw wooncomfort hangt immers af van details. Het eindresultaat moet een uniek gepersonaliseerd en kwaliteitsvol totaalinterieur zijn dat naadloos aansluit bij uw eigen levensstijl en behoeften.”
Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief