Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Bewonder de historische Berlijnse Muur in het 'Ensor Park' op Oosteroever

18 februari 2020
Berlijnse Muur

Versluys Groep koopt stuk van historische Berlijnse Muur en steunt met deze aankoop de ‘vzw Hart voor handicap’

In januari 2020 werden op de BRAFA (Brussels Art Fair) vijf historische betondelen van de Berlijnse muur te koop aangeboden ten voordele van de jaarlijkse veiling voor het goede doel. Door toeval hebben twee van die unieke betondelen elk hun weg gevonden naar Oostende. Het ruim vier ton wegend authentieke betonelement dat Versluys Groep gekocht heeft, kan u bewonderen in het Ensor Park vlakbij de Ensor Towers.


" Toen ik te horen kreeg dat er enkele unieke betonelementen van de Berlijnse Muur te koop werden aangeboden heb ik geen seconde getwijfeld "


BART VERSLUYS - CEO Versluys Groep
-

" Het verhaal achter elk van deze originele stukken ademt één en al geschiedenis uit want de afbraak van de Berlijnse Muur was zonder twijfel de meest invloedrijkste gebeurtenis van de vorige eeuw. Ik ben bijzonder trost dat Versluys Groep eigenaar is van dit uitzonderlijk stukje geschiedenis en bovendien met deze aankoop ook de ‘vzw Hart van Handicap’ steunt. Toeval wil dat blijkbaar een concullega projectontwikkelaar in Oostende ook een betondeel heeft gekocht. Prachtig! Op die manier kan iedereen in Oostende genieten van twee unieke stukken Berlijnse Muur. Volgens mij een unicum in Europa.”
Gegevens, tekst en fotomateriaal mogen niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief