Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Versluys Groep is op zoek naar goed gelegen projectgronden of afbraakpanden

10 januari 2022
projectgronden.

Huidige pipeline en bijhorende grondbank verder uitbreiden

Versluys Groep is al 114 jaar een gevestigde waarde in de vastgoedwereld met een referentielijst van meer dan 775 gerealiseerde gebouwen. Om onze continue groei te bestendigen willen we onze huidige pipeline van meer dan 1000 appartementen en bijhorende grondbank verder uitbreiden. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar goed gelegen residentiële projectgronden en afbraakpanden in de vorm van een aankoop-, ruilformule of een andere vorm van samenwerking. Ook vastgoed gerelateerde investeringsoppurtiniteiten binnen een retail- of logistieke context vallen binnen onze scoop. Onze focus ligt daarbij op unieke centrumlocaties in Vlaanderen en Nederland met als zwaartepunt de Belgische en Nederlandse kust. De voorkeur gaat hierbij uit naar gronden of samenhangende clusters van gronden met een ontwikkelingspotentieel voor minimum 30 hoogwaardige units.


" Onze focus ligt op unieke centrumlocaties in Vlaanderen en Nederland met als zwaartepunt de Belgische en Nederlandse kust "

Jarenlange ervaring, kennis en expertise in de ontwikkeling van exclusieve stadsprojecten

Versluys Groep heeft de voorbije jaren met projecten zoals de Oosteroever site in Oostende, een enorme ervaring, kennis en expertise opgebouwd in de ontwikkeling van grote stadsprojecten. Ook in dit specifieke segment is Versluys dus geïnteresseerd waarbij het naast een marktconforme prijs ook borg staat voor een doorgedreven vakkennis en professionele aanpak. Om onze vooropgestelde groeiambities in 2022-2023 te realiseren beschikt Versluys Groep over een aankoopbudget van meer dan 50 miljoen euro. Een budget dat afhankelijk van de marktopportuniteit op korte termijn kan uitgebreid worden.

Oosteroever


Staat u open voor een ruilovereenkomst?

Bent u de eigenaar van een uniek stuk grond in het centrum of meerdere aansluitende afbraakpanden op een uitzonderlijke ligging? Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren in samenwerking met een gevestigde bouwpromotor? Hebt u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf uw kostbare tijd en energie te moeten investeren. Een vastgoedruil waarbij u volgens de waarde een keuze maakt uit één of meerdere appartementen in de nieuwe residentie. Nieuwbouwappartementen die volledig afgewerkt zijn met hoogstaande materialen, stipt op tijd opgeleverd en gekoppeld aan een sluitende bankgarantie. Nieuwbouwappartementen die u niet alleen een jaarlijkse huurwaarde garanderen maar ook een potentiële meerwaarde. Dit alles in tegenstelling tot een steeds ouder wordende vastgoedportefeuille waar u veelal geconfronteerd wordt met dure onderhoudskosten, verkrotting en soms taksen op leegstand. Contacteer Versluys vandaag nog of stuur een mailtje op info@groepversluys.be en misschien geniet u binnen enkele jaren van een nieuw gebouw met een veel beter wooncomfort en 100% conform de strenge EPB-normering. Kortom, laat de waarde van uw verouderd vastgoedpatrimonium niet verdampen als sneeuw voor de zon, maar kies voor een ruilovereenkomst met Versluys Groep en verjong uw vastgoedportefeuille met aantrekkelijke en meer rendabelere nieuwbouwprojecten.


Contacteer Versluys Groep
info@groepversluys.be

T 059 80 89 83

Versluys Groep zal uw voorstel intern opvolgen en met het nodige respect, vertrouwen en professionaliteit behandelen.Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Versluys Groep enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld. Versluys kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie. De meegedeelde informatie op deze website zijn louter van algemene aard en kunnen onder geen enkele voorwaarde als juridische advies beschouwd worden. Deze gegevens mogen niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep.
-
Versluys Groep
PR & Marketing

marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief