Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Wij stellen u Laura voor, een versterking op onze salesafdeling

10 oktober 2023
Laura Versluys salesteam

Het stond in de sterren geschreven dat de kleine Laura later in de vastgoedsector een carrière wou uitbouwen. Als klein meisje was ze gepassioneerd door architectuur. Zo vond ze een stad maar leuk als er mooie monumenten en gebouwen te zien waren.

Voor ons is Laura geen onbekende. Als zelfstandig syndicus van verschillende gebouwen in Knokke, maakte zij bij haar klanten al reclame voor Versluys Groep. Nu hebben wij deze gedreven dame naar ons toe kunnen trekken om de andere kant van het vastgoed te ervaren, het verkopen op zich.


Waarom de overstap naar Versluys groep?

-
"De professionele aanpak van het bedrijf, de klantencontacten en de interessante mensen die je leert kennen, zijn de kernwoorden geweest in de zoektocht naar iets nieuw", aldus Laura. Toen de opportuniteit er kwam om voor Versluys Groep aan de slag te gaan, heeft ze dan ook niet lang moeten twijfelen gezien haar voorliefde voor de firma. Van lastenboek tot oplevering, onze aanpak genieten al jaren haar volste respect!


" Een bedrijf waar je je direct goed voelt, waarin je wil meegroeien, meedenken en je horizonten verleggen, deze kans grijp ik met beide handen. "


" Laura, bijzonder fijn je in ons team te mogen verwelkomen! "


Ook deel uitmaken van het Versluys team?

ONTDEK ONZE VACATURES

Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief