Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Ontdek Hangtime en geniet van 1000m² trampolineplezier

05 oktober 2020
Hangtime Oosteroever


Hangtime... dat is genieten voor jong & oud


Hangtime op Oosteroever in Oostende is een 1.000 vierkante meter groot trampolinepark inclusief een gigantisch ballenbad en een unieke playzone. Voor de ouders, oma's en opa's is er een leuke inspirerende koffiebar en tijdens de zomermaanden een heuse zomerbar.
-
Naast de gewone trampolines zijn er nog heel wat extra's voor de kids waaronder basketkorven, trampolines voor dodgeball en foampits. Voor de allerkleinsten is er de Playscape, een speelzone waar kinderen op ontdekking kunnen gaan en hun eigen spel kunnen maken.


" 2 Minuten trampoline springen staat gelijk aan 6 minuten hardlopen, 10 minuten zwemmen of 22 minuten wandelen "


In de Hang out zone kan u heerlijk relaxen op een uitgebreid zonneterras. De zomerbar kan u genieten van huisgemaakte witte sangria en à la minute gemaakte flamms, dit zijn op flinterdun pizzadeeg gebakken zomerse varianten van de specialiteit uit de Elzas. Uiteraard zijn er ook de klassiekers zoals de gemberlimonade, homemade iced tea en mojito. Hang Out is de plaats waar kinderen baas zijn en ouders gedoogd worden.
-
Voor kinderen zal de Laguna voor uren speelplezier zorgen. De Laguna is een creatief concept van De-Van-Hut, alias Bram Deryckere, die ook al de Ravotgrot in Hangtime ontwierp. Het is een omgebouwde zeecontainer die helemaal de sfeer van een exotische lagune nabootst met een donkere grot met reuze springballen, een buitenballenbad met heerlijk verfrissende watervernevelaars en een klimparcours tot op de top van de container.Wist je dat…
trampoline springen ontzettend goed is voor je gezondheid?
-

Als je trampoline springt train je al je spieren in je lichaam en verbeter je de doorbloeding en zuurstofvoorziening van al je weefsels en cellen. Je traint balans, conditie, kracht, lenigheid en doordat je steeds kleine momenten gewichtsloos bent werkt het ook heel ontspannend. NASA heeft onderzocht dat trampoline springen 68% efficiënter is dan hardlopen op een loopband. 2 minuten trampoline springen staat gelijk aan 6 minuten hardlopen, 10 minuten zwemmen of 22 minuten wandelen. Maar dat zijn nog lang niet de enige of belangrijkste voordelen van trampoline springen. In slechts 2 minuten trampoline springen wordt je gehele lymfestelsel doorgespoeld en verdrievoudig je bijna het aantal witte bloedcellen.

-

Hangtime - Fortstraat 128b, 8400 Oostende (Oosteroever)
T 059 30 26 53 (tijdens openingsuren)- info@hangtime.be
-
www.hangtime.beGegevens, tekst en fotomateriaal mogen niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief