Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Meestergast Sam na een carrière van 45 jaar op welverdiend pensioen

12 juli 2023
OO website Sam wide

Als jongeman van 15 startte Sam zijn loopbaan door in vaders voetsporen te treden. “Zo was dat toen”, volgens Sam. Tijdens een schoolvakantie vergezelde hij zijn pa een eerste keer op de werf en zo kreeg hij de bouwmicrobe te pakken. Dertien jaar later ging hij aan de slag bij Versluys Groep. Sam maakte maar liefst 32 jaar lang deel uit van het Versluys bouwteam, waarvan 25 jaar als meestergast. Voor zo’n impressionante carrière in de bouw moet je toch wel uit het juiste hout gesneden zijn!

Sam kijkt met heel veel trots terug op alle gebouwen waar hij in zijn lange carrière heeft aan meegewerkt. “Als je zo’n indrukwekkende gebouwen kan zetten, dan ben je daar wel fier op”. En terecht! Zijn harde werk zal een blijvende indruk nalaten. Zo was Sam nauw betrokken bij de bouw van de twee iconische Ensor Towers op Oosteroever in Oostende, de laatste gebouwen uit zijn loopbaan, en volgens Sam ook de meest uitdagende.


" Sam, je coördineerde, nam de leiding, onderhandelde en leidde jonge mensen op. Een dikke dankjewel voor de vele jaren trouwe dienst bij Versluys Groep. Geniet volop van je pensioen! "


Wilt u in de voetsporen van Sam treden?

VACATURE MEESTERGAST

Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief