Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Op 1 mei is het zover, dan gaat Johan op welverdiend pensioen

30 april 2024
Johan Lootens omslagbeeld website 00

Afgestudeerd als bouwkundig tekenaar, kwam Johan in april ’89 in dienst. Johan had al 8 jaar als onderhoudsman en magazijnier gewerkt, alvorens in de voetsporen van zijn broer Peter te treden en zich volledig aan Bouwbedrijf Versluys te binden. Van Freddy Versluys moest Johan eerst op opleiding naar de VDAB. Zo geschied! In de opleiding ‘bekisting’ leerde hij de basis.

Zijn toenmalige chefs en collega’s leerden hem de kneepjes van het vak om in 1997 de helm van ploegbaas opgezet te krijgen. Door zijn goede leidinggevende capaciteiten groeide Johan door tot meestergast. De job die hij tot aan zijn pensioen met veel grinta uitvoerde. Naast alle technische kennis is er de sociale ingesteldheid en bewogenheid wat van Johan een uniek mens maken.

Johan is dankbaar voor alle mogelijkheden die Versluys Groep hem geboden heeft en de indrukwekkende projecten waar hij samen met zijn team mocht aan werken. ”One Baelskaai op Oosteroever is toch wel het mooiste wat ik gebouwd heb, maar ook residentie Nautica in Bredene en Royal Albert in Oostende, zijn stuk voor stuk gebouwen waar ik met trots op terugkijk”, aldus onze prille gepensioneerde.

Vanaf heden ligt de focus op de hobby’s, kinderen en kleindochters, samen met Greet gaan fietsen, wandelen, kamperen en tuinieren...
-
Geniet ervan!


" Johan, je leidde je team steeds met een groot engagement! Je was altijd super professioneel en aangenaam om mee te werken! "


Ook deel uitmaken van het Versluys team?

ONTDEK ONZE VACATURES

Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief