Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Na carrière van 40 jaar, parkeert Danny zijn camion voor de laatste keer op onze koer

21 december 2023
Danny OO website omslagbeeld 21 12 2023

Dat Danny in de bouw zou verzeilen, was niet voor de hand liggend. Danny voltooide de opleiding industriële wetenschappen in de vakschool van Oostende en startte aan de opleiding graduaat automechanica. Als jonge gast ging hij al graag op woensdagnamiddag en op zaterdag met vader mee naar de travaux. Dat deed hij ook die bewuste zomer om op 1 september niet meer terug te keren naar de graduaatsopleiding. Hij had geen tijd want het werk bij zijn toenmalig baas moest af zijn.

En van het één kwam het ander. Als rechtstreekse concurrent in het zijspancross (motorrijden) van het duo Freddy Versluys - Werner Goethals kon Danny Goethals (toen bakkenist bij Eddy Ramon) op 23-jarige leeftijd bij Bouwbedrijf Versluys aan de slag als vrachtwagenchauffeur.

In den beginne was het elke morgen om halfacht de baas opbellen om te vragen wat de dagtaak was. Maar Danny kreeg al snel alle vertrouwen en begon zelf het vervoer en het werk te regelen. Altijd heel vroeg in de weer, bevoorraadde hij de werven om dan uiteindelijk aan zijn dagtaak te beginnen en onze gebouwen uit de grond te halen. Want overkoepelend meestergast grondwerken is wel een specialisatie op zich.

Een veelzijdig man, die met passie voor alle bouwvoertuigen en kranen ook nog een gedeelte van de mechaniek op zich nam. Dit steevast op zaterdagen samen met onze toenmalige mekanieker Werner Goethals.

-

Mede dankzij Danny loopt ons bedrijf als een goed geoliede machine!


" Bedankt voor alle jaren gedrevenheid voor je vak! Geniet nu ten volle van je welverdiend pensioen! "


Ook deel uitmaken van het Versluys team?

ONTDEK ONZE VACATURES

Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief