Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Buro-M opent de deuren op Oosteroever

16 september 2022
Buro-M opening

Op vrijdag 16 september opende vastgoedkantoor Buro-M officieel haar nieuwe kantoor op Oosteroever in Oostende. Het nieuwe kantoor is gelegen in de iconische Ensor Tower I en is een mooie aanvulling op de reeds aanwezige handelszaken.Maïté Maes - Bestuurder Buro-M

-
"Ik was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Een uitbreiding van de klanten en de activiteiten zorgden voor de nood aan nieuwe medewerkers. Op de oude locatie werd dit steeds moeilijker. Ik wou geen kantoor waarvan er dertien in een dozijn zijn, maar zocht een uniek pand op een bijzondere locatie. De hoogte, de lichtinval, het uitzicht en de mogelijkheden om er een bijzondere werkplek te creëren deed me kiezen voor het pand in Ensor Tower I gelegen op de Oosteroever in Oostende."


" Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector focust Buro-M op kwalitatieve lange termijn relaties. "

Over Buro-M
-
Een vast team van gekwalificeerde medewerkers zorgt voor een dienstverlening van A tot Z: u kan er terecht voor de verkoop of verhuur van uw pand en voor het beheer van uw residentie. Zo ontzorgt Buro-M u volledig: van een transparant en duidelijk beheer tot een vlotte verkoop of verhuur.

Buro-M teamVictorialaan 9, Bus 00.02
Oostende
-
T
059 50 55 84
M beheer@buro-m.be - M vastgoed@buro-m.be
W www.buro-m.be
-
maandag - vrijdag
9u tot 12u en namiddag op afspraak
-
zaterdag
op afspraak
-
(zondag gesloten)

copyright beeldmateriaal
BURO-M & NICK DECOMBEL
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief