Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Beauté - hair & beautysalon

04 augustus 2020
Beauté opening Oosteroever

Ontdek Beauté hair & beautysalon op Oosteroever in Oostende

In de Victorialaan 17a op de Oosteroever in Oostende, ter hoogte van Residentie ‘Oostkaai 11’ opende Maité Maeckelberghe onlangs haar nieuwe trendy hair & beautysalon Beauté. Maité is met deze nieuwe zaak niet aan haar proefstuk toe. Zes jaar geleden startte ze reeds haar eerste eigen kapsalon. Door het groeiende succes besliste Maité om het kapsalon uit te breiden met een beautysalon. Sinds twee jaar is ook haar zus Loïque actief in de zaak. Door het harde werk van dit ijzersterke duo is één en ander in een stroomversnelling gekomen met een sterk groeiend cliënteel. Ondertussen voelt Maité zich reeds helemaal thuis in de nieuwe trendy stadswijk Oosteroever. Naast de vaste klanten uit de Vuurtorenwijk hebben ook al heel wat nieuwe inwoners van de Oosteroever stadswijk de weg gevonden naar Beauté.


" Bij Beauté zullen Maité en haar team zullen er ongetwijfeld in slagen om iedereen te laten stralen. Elke dag opnieuw.”

Bart Versluys - CEO Versluys Groep
“Maité Maeckelberghe is een gedreven jonge onderneemster die haar dromen najaagt. We zijn bijzonder trost dat we op de Oosteroever ook enkele jonge ambitieuze handelszaken kunnen verwelkomen. Dit trendy hair & beautysalon is zonder twijfel een perfecte aanvulling voor de site. Maité en haar team zullen er ongetwijfeld in slagen om iedereen te laten stralen. Elke dag opnieuw.”

-

BEAUTÉ OOSTENDE Victorialaan 17a - 8400 Oostende, Oosteroever T 0473 71 51 72

www.beauteoostende.beGegevens, tekst en fotomateriaal mogen niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief