Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Beauté - hair & beautysalon (by Emilie Bouzin)

22 augustus 2022
Beauté Emilie Bouzin 22 08 2022

Emilie Bouzin neemt 'Beauté hair & beautysalon' over op Oosteroever in Oostende

In de Victorialaan 17a op de Oosteroever in Oostende, ter hoogte van Residentie ‘Oostkaai 11’ kan u sinds 2020 het succesvolle hair & beautysalon Beauté terugvinden. Vanaf 2 september 2022 nam Emilie Bouzin deze bloeiende en trendy handelszaak over.


Emilie Bouzin is geboren en getogen te Oostende, maar ondertussen al enkele jaren woonachtig te Bredene. Als 15 jaar jonge spring in ’t veld, begon Emilie haar carrière als kapster. Ze legde reeds een indrukwekkend parcours af, van student tot volleerd kapster. De voorbije 9 jaar werkte ze als vaste kracht bij kapsalon Cocteau te Brugge. Toch begon het bij Emilie steeds meer te kriebelen om een andere weg in te slaan en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen Beauté op haar pad kwam, aarzelde ze dan ook geen seconde en nam ze deze uniek kans met beide handen.


" Het is een droom om mijn passie over te brengen naar anderen en dit ook uit te stralen in mijn nieuwe zaak "


Emilie Bouzin - zaakvoerster Beauté
-

“Het is mijn doel om Beauté verder te zetten en uit te baten als een succesrijke zaak waarbij de klant steeds op de eerste plaats komt. Dit met oog voor de juiste behandeling, op maat van elke cliënt in combinatie met gebruik van de meest kwalitatieve producten. Het is een droom om mijn passie op 28-jarige leeftijd over te brengen naar anderen en dit ook uit te stralen in mijn zaak. Ik school me dan ook continu bij om zo telkens de nieuwste trends binnen de kapperswereld te ontdekken.

Ik kijk er alvast naar uit om iedereen snel te mogen verwelkomen, op de Oosteroever site, in mijn nieuwe zaak.BEAUTÉ OOSTENDE Victorialaan 17a - 8400 Oostende, Oosteroever T 0473 71 51 72

www.beauteoostende.be

-
credits foto's - Steve DinnewethGegevens, tekst en fotomateriaal mogen niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief