Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Gerenommeerde Bakkerij Decock binnenkort ook op Oosteroever

29 maart 2024
Decock 05

Artisanale bakkerij Decock gelegen in de Langestraat, is sinds 1855 een begrip in Oostende en omstreken. In navolging van heel wat andere gevestigde waarden uit Oostende kiest nu ook de familie achter dit topbedrijf voor de trendy Oosteroever site als locatie voor zijn tweede zaak.


" De komst van bakkerij Decock bevestigt het succesverhaal van het snelgroeiende Oosteroever 'Shopping & Dining' district', waar Versluys Groep inzet op een kwalitatieve invulling en beleving. "

Peter De Decker - COO Versluys Groep

" Al het lekkers van huis Decock binnenkort ook op de Oosteroever! "
-
Bij Bakkerij Decock wordt de ambacht al meer dan 160 jaar nauwgezet van generatie op generatie doorgegeven. Zo zijn momenteel onder het toeziende oog van Luc David, zoon Guillaume actief in het atelier en is dochter Charlotte samen met haar mama het gezicht in de winkel. Seizoensafhankelijk kan de vaste equipe soms aangroeien tot een team van twintig personen en meer.

Dat Decock een klinkende naam is in de bakkerijwereld is het resultaat van hard werk, specialisatie en innovatie. Zo wordt onder meer eigen graan geteeld bij een bioboer in Leffinge. Voor de overheerlijke gebakjes werkt meesterbakker Luc David samen met lokale fruittelers zodat topkwaliteit is verzekerd voor de patisserie. Een bewuste keuze voor een korte keten van producent naar consument.

Bakkerij Decock
Langestraat 608 - 8400 Oostende

-
Binnenkort 2de zaak
Residentie Victoria - Oosteroever


-
T 059 70 31 73
M info@bakkerijdecock.be - W www.bakkerijdecock.be

-
VOLG BAKKERIJ DECOCK OOK OP INSTAGRAM

@instagram.com/bakkerij_decock


copyright beeldmateriaal
Bakkerij Decock
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief