Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
NL / FR / EN

Redefining the standards of luxury living

De veelomvattende en bijzonder kwalitatieve ‘Versluys Signature’ afwerkingsgraad met hoogwaardig samengesteld parket met massieve toplaag of grootformaatvloeren, luxesanitair, designkeukens met composiet werkblad en andere exclusieve materialen genereren een bijzondere ervaring van comfort. Deze uitzonderlijke hoge afwerking in samenspel met uw panoramisch uitzicht biedt u puur woonplezier met
een onovertroffen vakantiegevoel.

-

De ‘high-end’ afwerkingsgraad die ge­hanteerd wordt, zorgt ervoor dat uw investering optimaal kan renderen. De focus op premiumlocaties maakt van Versluys Groep de nr. 1 in absolute toplocaties aan zee en dit voor eigenaars die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen.

-

Versluys Groep biedt u via de optionele ‘Personal afwerking’ de mogelijkheid om uw ideale woonbeeld te realiseren met uitzonderlijke woonconcepten die het maximum halen uit de beschikbare ruimte en optimaal inspelen op uw wensen. Aan de elegante afwerking van een superieur appartement herkent u de hand van de meester. Uw woongevoel hangt immers af van details. Het eindresultaat moet een uniek totaalinterieur zijn dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en behoeften.


Interieurs

Stéphanie Mathias Photography OBUMEX One Carlton PX 2

One Carlton

08 Versluys Penthouse Oostende

Royal Phare

Des Nations 01

Des Nations

Verkoopskantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T. +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be