Projets Oosteroever Intérieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Roger van Damme opent een nieuwe vestiging van Désirée op Oosteroever

28 janvier 2022
Désirée Roger van Damme Oosteroever

Deze zomer (2022) opent Roger van Damme, samen met zakenpartners Christian Teunissen en Marc Coucke een nieuwe tearoom Désirée in de hippe stadswijk Oosteroever in Oostende. Een logische stap voor Désirée in navolging van de recente successen in Antwerpen en Durbuy. Het trendy en snelgroeiende stadsdeel Oosteroever verwelkomt met Désirée opnieuw een stijlvolle en unieke handelszaak.

Roger Van Damme zal trouw blijven aan zijn vertrouwde concept: verfijnde zoetigheden en hartige high tea, zoals steeds in een stijlvol en mondain kader. Gasten zullen in een adembenemend interieur met Victoriaanse en Franse elementen verwend worden met een uitgebreid assortiment van desserts, patisserie en ontbijt. Een boetiek met een aanbod van bakproducten, biscuits, een ontbijtgamma en een heuse home-collectie, maakt het concept compleet.


Roger van Damme
Het trendy stadsdeel Oosteroever thuishaven van nieuwe Désirée

" Christian Teunissen, Marc Coucke en mezelf delen de passie van het ondernemen en van kwaliteitsvolle beleving. Onze lancering in Durbuy was een schot in de roos en samen smijten we ons in een nieuw Désirée avontuur. Ik ben bijzonder verheugd dat we het Désirée merk, dat ik met hart en ziel koester, verder kunnen uitbouwen. Een toplocatie vinden was van het grootste belang en zo kwamen we bij Bart Versluys terecht. Wie beter dan Bart is in staat om een locatie aan te bieden die het concept van Désirée alle eer aan doet? ”


" Ik ben bijzonder verheugd dat we het Désirée merk, dat ik met hart en ziel koester , op de Oosteroever in Oostende verder kunnen uitbouwen "


Bart Versluys
CEO Versluys Groep

“ We zijn bijzonder opgetogen dat Roger van Damme samen met aandeelhouders Marc Coucke en Christian Teunissen deze zomer hun derde vestiging van Désirée zullen openen in het iconische One Baelskaai gebouw op de Oosteroever in Oostende. Als meester-patissier en sterrenchef van Het Gebaar heeft Roger Van Damme bewezen zowel in Durbuy als Antwerpen Désirée uit te bouwen tot een klassevol en uniek tearoomconcept. Ook op de Oosteroever wordt Désirée het walhalla van de desserts en dit overgoten met een typische Roger van Damme-signatuur dat perfect aansluit op de al bestaande kwalitatieve handelszaken. De aanwezigheid van Désirée op de Oosteroever is zonder enige twijfel een win-win en een grote meerwaarde voor de stad Oostende. Ik heet Roger Van Damme en zijn team dan ook van harte welkom en wens hun alle succes toe! ”


" Ook op de Oosteroever wordt Désirée het walhalla van de desserts en dit overgoten met een typische Roger van Damme-signatuur dat perfect aansluit op de al bestaande kwalitatieve handelszaken "Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Bureau de vente
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Quartier général
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Enregistrez-vous pour recevoir le bulletin d'informations