Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Topchocolatier Olivier Willems opent zijn deuren op Oosteroever - kopie

21 December 2023
Danny OO website omslagbeeld 21 12 2023

Over Buro-M
-

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector focust Buro-M op kwalitatieve lange termijn relaties. Een vast team van gekwalificeerde medewerkers zorgt voor een dienstverlening van A tot Z: u kan er terecht voor de verkoop of verhuur van uw pand en voor het beheer van uw residentie. Zo ontzorgt Buro-M u volledig: van een transparant en duidelijk beheer tot een vlotte verkoop of verhuur.

In den beginne was het elke morgen om halfacht de baas opbellen om te vragen wat de dagtaak was. Maar Danny kreeg al snel alle vertrouwen en begon zelf het vervoer en het werk te regelen. Altijd heel vroeg in de weer, bevoorraadde hij de werven om dan uiteindelijk aan zijn dagtaak te beginnen en onze gebouwen uit de grond te halen. Want meestergast fundering is wel een specialisatie op zich.

Een veelzijdig man, die met passie voor alle bouwvoertuigen en kranen ook nog een gedeelte van de mechaniek op zich nam. Dit steevast op zaterdagen samen met onze toenmalige mekanieker Werner Goethals.

Mede dankzij Danny loopt ons bedrijf als een goed geoliede machine!


"Sam, je coördineerde, nam de leiding, onderhandelde en leidde jonge mensen op. Een dikke dankjewel voor de vele jaren trouwe dienst bij Versluys Groep. Geniet volop van je pensioen!"

Wilt u in de voetsporen van Meestergast Sam treden?

Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter