Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Oosteroever decor voor nieuwe fictiereeks Onder Vuur

15 September 2021
Onder Vuur beeld 6 Oosteroever

Vanaf zondag 12 september kan u genieten van de 10-delige gloednieuwe fictiereeks Onder vuur op één (vrt). De actievolle dramareeks draait rond een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne, post Oosteroever.

Onder vuur speelt zich grotendeels af op de Oosteroever en andere delen van Oostende. De reeks kan terugvallen op een absolute topcast met onder meer Louis Talpe, Lien De Graeve, Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Alessia Sartor, Aimé Claeys, Maarten Ketels, Wouter Bruneel, Dirk Van Dijck, Sahin Avci, Ann Tuts, Piet De Praitere en Kim Van Oncen. De reeks wordt gemaakt door productiehuis Geronimo.


De onstuimige bende van Post Oosteroever

Het verhaal draait hem rond Post Oosteroever als een kleine brandweerpost met veel karakter die ondanks een eigenzinnige stijl steeds werk van hoog niveau kan afleveren. Het redden van een mensenleven gaat hierbij voor op de regels. Wanneer de luitenant Patrick (vertolkt door Sam Louwyck) totaal onverwacht beslist om het korps te verlaten voor een promotie, davert de hele kazerne op haar grondvesten. Vooral sergeant Orlando (Louis Talpe) voelt zich in de steek gelaten door zijn mentor.

Onder Vuur


Dominique (Lien De Graeve) valt als nieuwe luitenant Post Oosteroever binnen. Ze wil de 'cowboys' omvormen tot de standaard die de Brugse commandopost voor ogen heeft. Maar daarvoor is een ander soort aanpak nodig dan degene die de commandopost voorschrijft. Wanneer er door fouten van Post Oosteroever dodelijke slachtoffers vallen tijdens een interventie komt het voortbestaan van de kazerne op de helling te staan. Ook op persoonlijk vlak verkeren de brandweermannen en -vrouwen van Post Oosteroever in woelig water. Voor de collega's en vrienden loopt werk en privé meer en meer door elkaar, wat voor extra spanningen zorgt in de kazerne.

Het scenario van 'Onder vuur' is geschreven door Toon Anthoni, Carl Plaisier en Bjorn Vandeneynde. De reeks wordt geregisseerd door Joost Wynant. De reeks kwam tot stand dankzij de medewerking van Versluys Groep en Stad Oostende.



Gegevens, tekst en fotomateriaal mogen niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter