Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Topchocolatier Olivier Willems opent zijn deuren op Oosteroever - kopie

22 September 2022
Alychlo awards 2022 website 01

Dresen optiek verhuist eind dit jaar naar de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende

Maïté Maes - Bestuurder Buro-M
-
" Ik was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Een uitbreiding van de klanten en de activiteiten zorgden voor de nood aan nieuwe medewerkers. Op de oude locatie werd dit steeds moeilijker. Ik wou geen kantoor waarvan er dertien in een dozijn zijn, maar zocht een uniek pand op een bijzondere locatie. De hoogte, de lichtinval, het uitzicht en de mogelijkheden om er een bijzondere werkplek te creëren deed me kiezen voor het pand in Ensor Tower I gelegen op de Oosteroever in Oostende.


" De nieuwe woonwijk Oosteroever straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit, twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren "

Over Buro-M
-

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector focust Buro-M op kwalitatieve lange termijn relaties. Een vast team van gekwalificeerde medewerkers zorgt voor een dienstverlening van A tot Z: u kan er terecht voor de verkoop of verhuur van uw pand en voor het beheer van uw residentie. Zo ontzorgt Buro-M u volledig: van een transparant en duidelijk beheer tot een vlotte verkoop of verhuur.Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter