Projects Oosteroever Interior Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Topchocolatier Olivier Willems opent zijn deuren op Oosteroever - kopie

22 November 2022
Vieux jeu Oosteroever 01

Dresen optiek verhuist eind dit jaar naar de nieuwe stadswijk Oosteroever in Oostende


" De nieuwe woonwijk Oosteroever straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit, twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren "

Vida & Team Marina

Over Buro-M
-

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector focust Buro-M op kwalitatieve lange termijn relaties. Een vast team van gekwalificeerde medewerkers zorgt voor een dienstverlening van A tot Z: u kan er terecht voor de verkoop of verhuur van uw pand en voor het beheer van uw residentie. Zo ontzorgt Buro-M u volledig: van een transparant en duidelijk beheer tot een vlotte verkoop of verhuur.

Buro-M

Marc & Joëlle Dresen - Dresen optiek

"We geloven in de trendy stadswijk Oosteroever in Oostende. Dankzij de prachtige projecten van Versluys Groep is hier de voorbije jaren een heel nieuwe dynamiek ontstaan. De nieuwe woonwijk straalt één en al kwaliteit en innovativiteit uit. Twee belangrijke kernwaarden die we ook bij Dresen hoog in het vaandel voeren. We zijn er dan ook 100% van overtuigd dat het DNA van Dresen optiek perfect aansluit op het imago van de hippe Oosteroever site.”Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Sales office
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Headquarters
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Sign up for the newsletter